Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ipče ako nije neka mutljavina veruj da je izuzetno dobra stvar. Duvan hoce neplodnu zemlju i kamen kako mi se čini a toga u Hercegovini ima koliko oćeš. Pa uspeva.
Opet zavisi koji hercegovački duvan, onaj sa pijace je dobar, što ljudi iz okolnih sela prodavaju.
Dobar je i rahat.
Е јебига, џаба сам постила :(
sad ne možeš da primiš Boga u svoja usta
x(
mlada dama treba da ga prima, a ne daje
axexex
gdje u banjaluci ima kupiti duvana?
Brate, na pijaci. Svaki grad bi trebalo da ima pijacu.
U Boktemazo, duvandžija ima i više nego što sam mislio.
Ja sam za sada zadovoljan ovim duvanom što sam nabavio, a pušim negde 15-20 cigara dnevno što je manje od 40-50 svakako. Sednem svako veče, smotam 20 cigara i pičim do sutra uveče. Ako je ostala koja u tabakeri, onda samo dopunim tabakeru i to je to.
Planiram k'o pacov, da pravim lagano neku priču sa nekim do jaja upaljačem, tabakerom i tako to, ali lagano. Kada vidim nešto što mi se sviđa. Za sada obična crna tabakera, a kada nagazim neke gotivne stvari kupovaću ih.
Inače koja je radnja u BG-u dobra za kupovinu tih stvari, zippo upaljači, tabakere i tako to?
Вероватно има у зла штеку, али ми делује префенси, скупо и комерцијализовано.
Znam za Zlu, nego to gledam, da ne bude nešto fensi, nego malo više nekako old skulerski. A tripujem i ja da je tamo dranje.
Ovde sam napisao pošto je šta ovde u Luxembourgu.
Pošto je takav neki duvan i papirići kod nas u Srbiji?
Mislim takav neki, od neke firme, ali za punjenje ovih papira sa filterima, ne za motanje(Samson, Drum i sl), pošto je to sasvim nešto drugo.
Pa pazi, ja sam ličnu mašinicu kupio za 350 dinara, 250 dinara me je izašlo 200 papirića, a kilo duvana oko 1800. To mu dođe skoro isto. Možda je duvan nešto jeftiniji kod nas. A u Luksemburgu baš deru za cigare Boktemazo 5.5E.....iju
Ladno, al' standard jebiga :)
Ovde su jeftinije 50% nego u Francuskoj...
Au 50%....francuzi mora da motaju lišće iz Jelisejskog parka sa tom skupoćom lolololo
Evo da bacim slike.
Slika 1: Mašinica i kutija dozni (praznih pljuga) Crni Imperator fak jea
http://i48.tinypic.com/24g53bq.jpg
Slika 2: Jedna prazna cigara
http://i50.tinypic.com/2hodb93.jpg
Slika 3: Duhan
http://i45.tinypic.com/17tfrl.jpg
Malo je lošiji kvalitet slika, al' sa starog fona sam slikao, a on je realno sranje.
nego je li neko od vas razmšljao da prestane purnjati? tu je ušteda 100% :)
Zmaju to mi još za ovih 11 godina staža nije palo na pamet.
Ne, ali čim budem krenuo u tu akciju, otvoriću temu gde ću pisati o tome kako se osećam i kako mi ide. K'o oni Ameri što sve pišu i tako ljudi prate. Samo ću da prenaglašavam osećanja i tako to da bi bilo zanimljivo.
Danas sam prvi put plakao. Ne znam šta mi bi, suze su same od sebe krenule. Mislim da je u pitanju bio miris dima koji sam osetio jer se zapalila kuća preko puta moje. Svi su misllili kako sam osećajan i kako patim zbog komšijine kuće, ali u sebi sam samo ja znao da plačem jer me je podsećalo sve na cigaru....:"
Nije loše, a?