Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ipče ako nije neka mutljavina veruj da je izuzetno dobra stvar. Duvan hoce neplodnu zemlju i kamen kako mi se čini a toga u Hercegovini ima koliko oćeš. Pa uspeva.
Opet zavisi koji hercegovački duvan, onaj sa pijace je dobar, što ljudi iz okolnih sela prodavaju.
Dobar je i rahat.
Е јебига, џаба сам постила :(
sad ne možeš da primiš Boga u svoja usta
x(
mlada dama treba da ga prima, a ne daje
axexex
gdje u banjaluci ima kupiti duvana?
Brate, na pijaci. Svaki grad bi trebalo da ima pijacu.
U Boktemazo, duvandžija ima i više nego što sam mislio.
Ja sam za sada zadovoljan ovim duvanom što sam nabavio, a pušim negde 15-20 cigara dnevno što je manje od 40-50 svakako. Sednem svako veče, smotam 20 cigara i pičim do sutra uveče. Ako je ostala koja u tabakeri, onda samo dopunim tabakeru i to je to.
Planiram k'o pacov, da pravim lagano neku priču sa nekim do jaja upaljačem, tabakerom i tako to, ali lagano. Kada vidim nešto što mi se sviđa. Za sada obična crna tabakera, a kada nagazim neke gotivne stvari kupovaću ih.
Inače koja je radnja u BG-u dobra za kupovinu tih stvari, zippo upaljači, tabakere i tako to?
Вероватно има у зла штеку, али ми делује префенси, скупо и комерцијализовано.
Znam za Zlu, nego to gledam, da ne bude nešto fensi, nego malo više nekako old skulerski. A tripujem i ja da je tamo dranje.
Ovde sam napisao pošto je šta ovde u Luxembourgu.
Pošto je takav neki duvan i papirići kod nas u Srbiji?
Mislim takav neki, od neke firme, ali za punjenje ovih papira sa filterima, ne za motanje(Samson, Drum i sl), pošto je to sasvim nešto drugo.
Pa pazi, ja sam ličnu mašinicu kupio za 350 dinara, 250 dinara me je izašlo 200 papirića, a kilo duvana oko 1800. To mu dođe skoro isto. Možda je duvan nešto jeftiniji kod nas. A u Luksemburgu baš deru za cigare Boktemazo 5.5E.....iju
Ladno, al' standard jebiga :)
Ovde su jeftinije 50% nego u Francuskoj...
Au 50%....francuzi mora da motaju lišće iz Jelisejskog parka sa tom skupoćom lolololo
Evo da bacim slike.
Slika 1: Mašinica i kutija dozni (praznih pljuga) Crni Imperator fak jea
http://i48.tinypic.com/24g53bq.jpg
Slika 2: Jedna prazna cigara
http://i50.tinypic.com/2hodb93.jpg
Slika 3: Duhan
http://i45.tinypic.com/17tfrl.jpg
Malo je lošiji kvalitet slika, al' sa starog fona sam slikao, a on je realno sranje.
nego je li neko od vas razmšljao da prestane purnjati? tu je ušteda 100% :)
Zmaju to mi još za ovih 11 godina staža nije palo na pamet.
Ne, ali čim budem krenuo u tu akciju, otvoriću temu gde ću pisati o tome kako se osećam i kako mi ide. K'o oni Ameri što sve pišu i tako ljudi prate. Samo ću da prenaglašavam osećanja i tako to da bi bilo zanimljivo.
Danas sam prvi put plakao. Ne znam šta mi bi, suze su same od sebe krenule. Mislim da je u pitanju bio miris dima koji sam osetio jer se zapalila kuća preko puta moje. Svi su misllili kako sam osećajan i kako patim zbog komšijine kuće, ali u sebi sam samo ja znao da plačem jer me je podsećalo sve na cigaru....:"
Nije loše, a?