Duvan

1. http://www.cigarre24.de/images/winstonvolumetobaccofullflavor120g20342.jpg

овако сам нешто мислио џони, само ја пушим другу марку, смарт... исплати се финансијски много боље него цигаре, проблем је мотање, смара понекад, али јебеш га...

цовпа, није истина да је тај у конзерви само за лулу, исти је као и у нормалном паковању од 40 грама

2. ala Dzoni, ja zbog tih crnih i hocu da punim cigare :) kako su mocne, ja sam se odusevila :)

3. ортак пурња македохски средњи дуван (то ти је јачина плавих цигара) и није лош. нити смрди нити мирише, мени се ђа, има укус као и ове фабричке цигаре. иначе, људи су навикли на то индустријско говно па им зато смор укус дувана, правог дувана, ал кад налетиш на добар то буде уживање за дуванити га. Иначе, што се херцеговачког тиче, пробо и не свиђа ми се, љут ми некако, ал онако педерски љут, не љут љут. лош у курац, а лик који ми је дао да смотам пљугу се хвалијо да је квалитет врхчина, прави босанац ерцеговац јебогазец. ако је то највећи квалитет никад га нећу пљугати више.

а машиница свакако боли ме курац за мотање, муње, овако с машином сверглаш 100 пљуга за пола сата, онако се отелим док свитлам 5

4. Jesu dobre i mene to privuklo prvo kada sam video ortak da ih šnjari. Kaže on bele su jeftinije za 50 kinti po kutiji, rek'o: "Jok! Samo crne!"

5. Nisam viđao tu kutiju Leprikon, ako vidim negde javiću ti cenu. Deluje baš gotivno.

6. Kol'ko je do jaja taj papir. Koji old skul. Ima li toga još ili se profensarilo?

7. Fabrika je vidljiva iz svemira, ali je zatvorena.

8. To je novo pakovanje...ja se sećam ovoga, kao klinac još...:-)

http://www.formula1-dictionary.net/Images/rijeka_cigaretni_papir.jpg

9. Ја сам нашао кад сам са ћалетом сређивао таван, али је био жут и неупотребљив јер ко зна колико је тамо боравио. Је л' има то сад негде да се купи?

10. Капирам Леприконе, него мени рекли да је само за лулу када сам питао.

Ја хоћу да узмем један обичан празан зипо и да га изгравирам што није у суштини скупо. У марту сам ујаку одрадио поклон врхунски, златан зипо и гравура са обе стране ме изашли око 4к, што није пуно с' обзиром да понеки од оних украшених коштају око 50 јевреја. Већ годинама се каним да урадим један са натписом "Фак Комунизм" али никако јер сам говедиште лењо ако ћемо искрено.

Такође готивим и цигаре, типа оне кубанске само што је проблем јер су скупе (лололо) сам пре узимао од ћалетовог колеге који је куповао у Шпанији цигарилосе, тј. полу-цигаре, као обична велика кубанка пресечена на пола које нису биле прескупе, неких 25 евра 25 комада што није јада јер једну можеш да диваниш цео дан ако ниси успаљенко. Једино ми је трип што не могу са тиме у дгра за шта су криви шабани што се курче по клубовима са кохибом и прскалицом од татиних и маминих пара.
    Капирам да ћу некада да почнем и са лулом да се зајебавам, готиван трипић а и има прекул оних ножића за луле и тих керефека које волим.

11. Komsija moj prodaje duvan, kaze pakla te ispadne 45-50 din, zavisi kako motas. Ako nekom treba, moze na pp da se javi

12. да, да, то са лулом ми изгледа много готивније, него те цигаре кубанске, томпуси, шта ти ја знам... још кажу да се то не увлачи, него пућка. е јебем ти ја такву цигару, коју не треба да увлачиш у плооћо

13. Pa nekako ako baš želiš polu-uvlačiš. Ne ceo dim jer su jake, ali meni je ukus cigarilosa neprejebiv. Jednostavno najjači. Jedno vreme sam ih duvanio, ali bilo nestabilno tržište, čas ima-čas nema, pa sam batalio.

EDIT: Mislim variralo je u kraju, jer ipak ne želim po cigare da se cimam pola sata napred-nazad.

14. Što se upaljača tiče moram da se pohvalim svojim zippom. Još nisam video da neko ima takav. Crn je skroz samo piše belim slovima zippo( ko bi reko ). Inače najmanji zippo koji sam video, odprilike 5x3 cm. Mnogo gotivan.

15. WUF! To govno što valjaju po buvljacima, taj duvan se može osetiti u prostoriji koja je zadimljena klasičnim cigaretama čak i kada jedna ta motana dimi a 100 klasičnih u isto vreme dimi.
    Suva, odvratan, čudan osećaj ostaje u ustima i što je najgore - JEBENO SMRDI NA NEKE SPALJENE DLAKURINE.
    Dok sam radio, matori neki je nosio celu aparaturu na posao i na pauzama motao i purnjao. Iritirao me je!
    Bežao sam iz prostorije u kojoj je purnjao jer mi previše smrdi.
    Problem je što valjaju to smeće od duvana što uzgajivači nisu uspeli da uvaljuju duvanskim industrijama. Nije to taj kvalitet.

Što se tiče lula - to mi je baš ono gotiva totalno. Imam lulu i pola te aparature i bar jednom nedeljno se uvalim u fotalju, gledam kroz prozor i pućkam i pomalo uvlačim. Obično istresem duvan iz redovnih pljugi u lulu jer neću da kupujem gore pomenuta govna.

16. dobro, a ima li neki duvan za motanje od kog se ne dobija instant rak, nesto malko slabije, za nas sa malim plucnim kapacitetom?

17. Svetlo-plavi Drum, de ćeš slabije.

18. nem pojma, zato pitam :) fala vam najlepse .... nemojte se srditi ako upadnem s jos nekim ovakvim pitanjem

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.