Duvan

1. мурби ако шаље дуван из ниша у беге екпрес поштом онда ми се и исплати да ти се јављам на пвт лоло

2. 'Bate to sve stane u jednu manju kutiju, sto da se ne salje brzom postom. Inace ja sam ostavio cigarete odavno cisto da se pohvalim kad sam vec ovde :) , a ti sine ako oces, da ga pitam ja koji su uslovi?

3. коко је кило само то питај, па ћемо се већ договорити

4. jebeš to, el uspeo neko da batali, kako bataliti duvan KAKO

5. Ja sam batalio duvan. Jednostavno je.

6. jebeš to, el uspeo neko da batali, kako bataliti duvan KAKO

ovde na zalost, nema mudrosti. ako imas bar malo sumnje zasto bi batalio, ne pomazu ni knjige, ni hipnoza, ni nikotinski flasteri, nista.
    ako te natera neka muka, ili se ti cvrsto resis, batalis na pola pakle ako treba, nema cak ni one fore od ponedeljka cu itd.

pomaze samo da u prvo vreme nisi sa drustvom sto purnja, ili u zadimljenim prostorijama (kafana i te zajebancije) sto je u srbiji malo zajebano.

7. Ja sam prestao pre godinu dana, nije bilo preteško, šta znam. Nije bilo ni opušteno. Skoro sam popušio cigaru, pre koju nedelju i jednu za novu godinu. Nisam imao potrebu, više mi je bilo dosadno, a kontao sam da je prošlo dovoljno vremena. Međutim, sad kad razmislim, možda to i nije tako dobra ideja. Znaš ono, kad jednom pustiš crve iz konzerve...Uglavnom, do sad nisam nastavio, al kao da je opet počelo malo da mi nedostaje.
    Meni je otežavalo odvikavanje to što nikad nisam zapravo želeo da prestanem, nego počeo nešto jako da kašljem i onda svaki dan kao "aj neću ni danas kad nisam dosad".

8. Ma samo odlučiš. Ja sam samo jedan dan (17. decembar 2011.) ugasio cigaretu i rek'o - neću više. Krenuo na kafu, kupio novu kutiju, sjeo, ispušio pola cigare, ugasio i rekao - to je to.

9. Pa ja sam jednom batalio cigare 15 dana i dao Anderleht drugi gol i jebiga...

10. Ako je tebi lepo da pušiš, purnjaj i uživaj. Jebi i puši, samo pazi da ti se ne upali posteljina.
    Ja ne mogu. Posto mi duvan gadan.

11. Fejs, sad sam pitao ovog druga, 1kg duvana je 1500, nesto kvalitetniji duvan od tog je 2000 din/kg. Masinica je 150 din, a kutija sa 200 praznih cigareta sa filterima je 200 din.

12. Ja ne mogu. Posto mi duvan gadan.

Kontam i ja bih voleo da je tako majku mu, al' gotivim duvan mnogo.

1kg duvana je 1500, nesto kvalitetniji duvan od tog je 2000 din/kg. Masinica je 150 din, a kutija sa 200 praznih cigareta sa filterima je 200 din.

To deluje razumno. Ja plaćam duvan 1800-2000, mašinica mi je bila skuplja kao i prazne cigare. OK je cena. Samo uzmi Fejs manje ako može, jer treba da probaš prvo da li će ti se svideti.

13. Jel neko probao?
    http://news.bbc.co.uk/olmedia/220000/images/_224593_golden_virginia300.jpg

Ja sam do sada trošio Van Nelle, koji je dobar.
    A najjači duvan( jes' da je za Lulu) jeste W.O. Larsen. Kida duvan u više disciplina.

14. Kakvi ste hipsteri s tim rolanjem duvana, ccc!

15. сиротиња, који хипстери

16. Drug fura duvan i mašinicu, dao meni da napravim, ja džumbus napravio. On meša onaj komercijalni i domaći duvan, onako, nije loše, a dosta je jeftinije. Odavno planiram da pređem na neku ekonomičniju verziju duvana, razmišljam i o luli, malo Šerlok Holms šizenje.

17. E morao bih da probam taj Van Nelle, svi ga hvale a niđe ga nema.

18. Uglavnom ga ima u korner šopu ili na onoj univerzalnoj trafici gde možeš naći klip za yuga 45.

@Proviron
    Lula kida, like a sir.
    Ali meni se ne sviđa njeno održavanje i čišćenje. Ali vredi svih para.

19. Sada sam izrolao dvadeset cigara za manje od pola sata, sve do jedne odlična. Naučio sam se.
    Inače, ne znam da li sam napisao kratim ih malo makazama jer mi je cela cigara, puna duvana mnogo i deset minuta mi treba da je dovršim. Ovako taman bude kako treba, a i vrh cigare lepo deluje.

E morao bih da probam taj Van Nelle

I ja ću to da kupim isto da probam. Svi pričaju da je mnogo gotivan.

20. Ja sam samo jedan dan (17. decembar 2011.)

E ovo je moja mati (inače težak nikotinski zavisnik) objasnila...
    Svaki ex-pušač i posle 20 godina zna tačan datum kad je batalio cigarete.
    A zaboravi godišnjicu braka ili supružnikov rođendan :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.