Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
-Како се зове Словак који пеца?
-Пловак ахахаахахахахахха
А Мађар који има чамац?
Лађар хахахаххахахахахаха
Dođe Kemal Malovčić u diskoteku i kaže: "MUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAULAAAAUUAAAAAAA"
Како се зове пума из зоолошког врта у Софији?
Бугуар
Prilazi momak djevojki i ne zna kako da joj kaže da je lijepa, pa reče:
A jesi lijepa, crkla dabogda!
Шта кае Алекс Фергусон Дејвиду Мојесу пред утакмицу?
- Не дирај те рукавице, моје су.
Ide Deda Mraz ulicom u alkoholisanom stanju i sa jednom rukom baca po ulici poklone, a sa drugom jede žumance i viče HO,HO,HO HOLESTEROL!!!
hahaahahahaahha zhajk, pokidao si sa ovim, pisam
Али У АЛКОХОЛИСАНОМ СТАЊУ
хахахахахахахахахахахахаха
- Kako se zove Olja Bećković na pajdu?
- Oljanik.
- E ribo, je l' ti ćale možda Sandu Ćorba?
- Ne, što?
- Pa zato što si DALIBOMBA!
Ja počeo da smišljam aforizme za englesko tržište jer monopolisti s Vukajlije ne cijene kvalitet.
Behind every successful woman is a man starring at her ass while she's taking a shit.
Zašto se DS nalazi na 11-om broju na izbornoj listi ?
- Pa zato što su njihovi glasači godinama dresirani da glasaju za broj 1, a prvi nisu mogli biti na izbornoj listi, pa reko da im se olakša.
DS nije jedanaesti :)
kako nisu ,pa koji su moj broj -_-
Zajebao si se, Žajče, glasao si za 1389 :)
Можда и јесу на градским.
Filozofira ganci...
-Vidiš Ružo kako se sve u životu menja?
-Ne razumem...
-Evo gledam tebe. Prvo si mi bila sestra, pa žena, a sad si mi tašta.
Kaze ciganka cigi:
-Cigo, brate, postaces ujak, rodicu ti unuka.
UF! :D
Kaže ciganka bratu ''Bato jebeš bolje nego čale''
-Znam, rekla mi keva.