Vicevi-novi (nema ih na internetu & novinama)

  1. Двије козе, разапете на крстовима. Једна, сва крвава, ни мртва ни жива, рида. Друга сва срећна, насмијана, каже овој првој: "А јесам ли ти лијепо рекла да данас не идеш на брање?".

  2. Mozda ga i ima na internetima, ali ajde..

    Čas automatike i profesor objašnjava: "Automatika, to je kao kada na jednom kraju mašine ubaciš vola, a na drugom ti izađe kobasica." Onda se pojavi pametan učenik i pita: "A jel može da se ubaci kobasica a da na kraju izađe vo?" Profesor, samo obori glavu i kaže: "To je samo tvom tati uspelo."

  3. Političar smrtno nastrada u saobraćajnoj nesreći. Duša mu krene put neba i sretne se sa Svetim Petrom.
    - Dobro došao na nebo, – reče Sveti Petar. – Videćemo hoćeš li otići u Raj ili Pakao.
    - Samo ti mene pusti u Raj, neće biti problema.
    - Pustio bih te, ali moram da se pridržavam procedure. Propis je takav da moraš proživiti jedan dan u Paklu, jedan dan u Raju. Posle toga ćeš sam odlučiti.
    - Dobro. – reče političar.
    Sveti Petar ga otprati do lifta koji se spuštao dole, dole, dole, sve do Pakla. Vrata lifta se otvore i poslanik se nađe usred pažljivo negovanog terena za golf. U blizini su bile klupske prostorije, a ispred njih veliki broj njegovih prijatelja i političara sa kojima je često sarađivao. Svi su bili razdragani i srećni, obučeni u lepa večernja odela. Prilazili su da ga pozdrave, oživljavajući uspomene na vremena kada su se zajedno družili na račun poreskih obveznika. Posle su uživali u jastogu i kavijaru i ispijanju šampanjca. No, dan je završio i svi su došli da ga isprate. Mahali su mu dok se lift polako penjao, penjao, i penjao naviše gde ga je čekao Sveti Petar i poslao u Raj. Iduća 24 sata bio je u društvu veselih duša, premeštajući se sa oblaka na oblak, svirajući harfu i pevajući. I ovo vrijeme je brzo prošlo tako da se ponovo našao pred Svetim Petrom.
    - Dobro, proveo si jedan dan u Paklu i jedan dan u Raju. Sada izaberi svoju večnost.
    Političar malo razmisli pa odgovori:
    - Raj nije loš, ali mislim da će mi bolje biti u Paklu.
    Sveti Petar ga bez reči otprati do lifta i pošalje dole, dole i dole, sve do Pakla. Vrata lifta se otvore i on se nađe usred zapuštene poljane prepune raznih otpadaka i smeća. U toj prljavštini vidieo je svoje prijatelje kako sakupljaju otpad u crne vreće i čekaju da nešto siđe odozgo.
    - Ne razumem – zajeca on. – Prekjuče sam bio ovde, tu je bilo igralište za golf i klupske prostorije gde smo se gostili jastogom i kavijarom, pili šampanjac, igrali i bogovski zabavljali. Sada je tu pustinja prepuna otpadaka i prljavštine, a moji prijatelji izgledaju tako jadno. Što se to dogodilo?
    Đavo mu stavi ruku na rame, nasmeši se, pogleda ga ispod obrva, pa kaže:
    - Sinoć i preksinoć smo imali predizborne skupove… A danas… danas si glasao!

  4. Zora niče iznad Tesalonikija. Stražar sa kopljem se šeta i vidi bure na mestu gde se parkiraju dvokolice. Priđe otvori poklopac i vidi Diogena:
    - Tu si naša da se kominjaš? Ajde mrš!

  5. Dođe plavuša u diskoteku. Priđe joj konobar i pita "Šta pije dama?"
    Kae ona "Neka ba, kasnije ću!"

  6. Igraju soni kvaka i brava, brava da gol, na to će kvaka: "Bravo bravo!"

  7. хааххаха ал чуи виц брате кае како се кае пуж на француском? жпу хахахаххаа

  8. хааххаха ал чуи виц брате кае како се кае пуж на француском? жпу хахахаххаа

    Koštunicoooo!!! Pre cirka 6 - 7 meseci bio aktuelan... :)

  9. каже дошла три пријатеља као и каже јеси видила као шта пише админ на страници жарко лаушевић Слике Живот каже јесам чак сам и шеровала као

  10. kada toliko vredjate momka,zasto picke jedne ne vredjate ramadanija i nikolu damjanca

  11. Krenula tri sina na gej paradu i veli otac: e vala jedan mora ostat' doma da jebe oca..

  12. sta radi majmun u elektrani?
    kolje bananu
    ahahahahhahaha
    HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

  13. Kako se zove matori Rus?
    Dinosaurus
    Ahahahahha

  14. Kako se kaže Plužine na francuskom?
    -Žneplu

  15. Kako se zove prevozno sredstvo koka kole?
    -Koka Kola

  16. Dobijam stomacne tegobe od grohotnog smeha ne ove viceve ovde...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.