Vicevi-novi (nema ih na internetu & novinama)

1. Ocigledno je bogoljub karic lupao mnogo televizora po kucama

2. hahahah

kakav god da bude odgovor, žajče, puši kurac

3. Bogoljub je govorio ljudima udri šakom u ekran ja kupujem novi kad budem imo vlast

4. osnovao je POKRET SNAGA SRBIJE, pa je narod bio snažan u rukama

ali očekujemo odgovor koji ima veze sa MOBTEL, konkretno ovim delom TEL - televizor heheheheh

5. МОБинг ТЕЛевизора џД

6. Radjard, Glavni i Crveni baron su iskoristili svoj limit, i jako mi je žao zbog njih.
    Hvala na razumevanju!

7. Zato sto u njegovo vreme nije bilo "besplatnog" digitalnog signala, i sad je mnogo cistija slika i ne pojavljuje se sneg pa nemas razloga da tuces u tv kao sumanut.
    Zato sto su televizori tanki i kostaju preko 200 evra, a sirotinja nema para za novi i ovaj je kupila na rate pa se boji da se od udarca ne raspadne.

8. Gospodine Chule37 vaš odgovor nažalost nije tačan.
    Hvala na učešću!

9. Zato što je u to vrijeme iskako iz svakog tevea kao sto vam i ovi danas iskacu pa ono kad iskoci prsne teve jelte

10. SRECNA NOVA CRBI!!!!

11. Zato što je jutarnja emisija Budilnik prestala da se emituje kad je BK televizija ugašena. A zna se kako se Budilnik prekida - šakom!
    Srećna Srbska Nova godina!

12. Jbg,ali vaši odgovori nisu tačni
    paninaro
    lečki_mrav

13. Zato što su se ljudi naložili da mogu da prave televizor domaće proizvodnje, pa su rasturali uvozna dobra po kući: filips gowno, oćemo srbske čačkalice i televizore

14. Ја овог Жајка замишљам као Голума из "Господара", не могу да се отмем том утиску

15. http://vukajlija.com/forum/teme/49162-vicevi-novi-nema-ih-na-internetu-novinama?strana=25#post_3408463

Produžavam do ponoći šansu za sve, jer sajt nije radio neko vreme.

Ponavljam pitanje:

ZAŠTO JE U SRBIJI BIO VEĆI PROCENAT RAZLUPANI TELEVIZORA PO KUĆAMA,KAD JE BOGOLJUB KARIĆ BIO U SRBIJI, nego danas kad ga nema?

16. žajk mađijo aj jednu partiju

17. Верујем да одговор има смисла и да ће изазвати не само "а-ха" већ и "хаха" моменат али ипак
    http://m.youtube.com/watch?v=IxhQMOkk8i4

18. on govorio "razlupani" bez h, pa povecavao procenat tako izgovorenih reci.

19. ne mogu sad brate, jer imam neke papire da sredjujem u vezi posla

inače evo jedan vic koji sam sad malopre smislio, da ne bude da spemujem na temi:

Jedan dečko se razočarao u porodicu,familiju,društvo oko sebe i na poslu,i odlučio se na samoubistvo,ali ne može da se odluči na koji način, pa se zaključao u WC da razmisli.
    Dugo se zadržao u WC-u,pa mu ćale popizdeo i počeo da viče:
    - NEVENEEEEE!
    - U jbt, pa stvarno bolje ipak Pančevački most,a ne da sečem vene.
    I izadje iz WC-a ...
    - Nevene sine, pa dobro majku mu, ima ovde još ljudi koji hoće da seru.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.