Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sto likova a nigde sponzora
Sto hrastova a samo jedna bukva
Edit: ovo sam napisao nako jer mi palo na pamet al kada sada pogledam stvarno deluje kao nesto sto bi zajku palo na pamet
Лагано. Плус род именица- ТАЈ храст (истакао је да је клуб пун мушкараца) ТА буква дакле све се гађа дакле имамо победника. Баци неки пар у пвт:)
СТО СВАТОВАААА А НИГДЕ ЖАЈКА
и један бонус само за посетиоце и пријатеље теме брзо, али несигурно - СТО ПАДОВААА АЛ НИКАД ОД ЖАЈКА
јел сам победио, шта?
Сто војвода, а нигде сердара?
Сто гадова, а нигде бардова?
Јаооо. Знам! Презимена! Сто букава- а нигде борова! БОРисављевић и БУКВА
како нигде брт а у споту су
Verujem da Žajk još nije smislio odgovor, nego čeka da se ispucamo pa da on kaže nešto što nismo rekli.
Не. Жајк ништа не препушта случају. Тако је било и за Карићев младеж нико није био ни близзу. Смислио је нешто шашаво хахаха лудица
litar vina, MiA nabela sinjorina?
XAXAX
Znači pošto je jasno da je nešto 100 nečega, a nigde, onda da vidimo
Sto bratova, a nigde zemljaka
Мали кер
Пун радости
Слатки кер
И лудости
Мали кеееер
Пун радостиии
НА НАШОЈ МАЛОЈ КЛИНИЦИ!
Da nije:
Konobar! Rižu za jesti za celu kafanu, odnosno klub u ovom slučaju. ?
Ne.
litar vina, MiA nabela sinjorina?
Ne.
100 momaka a nigde devojaka
Ne.
Kažu KONOBAR MI ĆEMO U SEPARE I MOET
Ne.
Sto likova a nigde sponzora
Ne.
Ne.Ne.NE.
Ne ignoriši me, to me povređuje
Kažuz neki stih pesme ali me boli kurac pošto ne slušam te krmače
ovaj klub je pun muškaraca
100 muškaraca, a nijedan da uplati mohito sa pomarandžom, koliko košta jedan medium blajv
Možda je gej klub u pitanju.
http://vukajlija.com/forum/teme/49162-vicevi-novi-nema-ih-na-internetu-novinama?strana=29#post_3431548
TAČAN ODGOVOR JE:
Ok