Vicevi-novi (nema ih na internetu & novinama)

1. Nešto poznato ovo, jesi siguran da je ovo nov vic (nema ga na internetu & novinama)??

2. imam ja jedno pitanje za žajka - šta mina kostić kaže kad dođe u zoološki vrt??

3. ne odgovaram dok mi ne ponudiš neku nagradu
    Hvala!

4. Žajk, onaj odgovor 'sto veprova, a nigde lovaca', možeš li da objasniš taj žajkizam, uglavnom uspem neku tananu logičku skeč-vezu da provalim između pitanja i odgovora, ali ovaj put ništa

5. Pa kao svi su veprovi, niko nije lovac, niko im ne prilazi da ih muva iliti lovi i to...
    Mada moram primetiti da je ovaj #skech dosta slabijeg kvaliteta.

6. sve vam je objašnjeno na vikipediji

7. Sto veprovaaa
    Srca su nam sad daleko

8. U stilu maradičkog Ivana Ivanovića:

- Bako, bako, napali me medvedi.
    - Ko te napao?
    - Medvedi.
    - Šta su radili?
    - Grizli.
    - Šta su grizli?
    - Medvedi.

9. Позива се Селтик на ову тему са укљученим скечоталамусом (део мозга задужен за смишљање скечева) и баци нешто невиђено на нету и штампи

10. celtic
    Nisam gledao pilot, jerbo ne volim vazduplohove.

pre 13 minuta

11. hahahahahahahahhahahahha

12. Evo, Mačak:
    Dva Jevreja blizanca se zatekla u Aušvicu. Jednog dana jedan od njih popizdi, ode kod komandanta logora i kaže:
    -Hoću da izađem odavde, pustite me.
    Komandant: -OK, preskoči ogradu i prođi kroz minsko polje. Ako preživiš, neće niko pucati na tebe. I ovaj preskoči ogradu, potrči preko livade i poslije 100-tinjak metara nagazi na minu i svestrano se oprosti od ovog svijeta. Njegov brat, u suzama, galami na komandanta:
    -Brat mi je mrtav, hoću i ja da idem za njim. Imate li možda mapu minskog polja?
    -Naravno, reče komandant, da mu mapu, ovaj preskoči ogradu, i prateći mapu, izbjegne mine i vrlo uspješno otrči slobodi u susret.
    Šta je naravoučenije?
    -KO PITA, NE SKITA!

13. ахахаахахааха селтик бриљира поново

14. Hahaha izazivač za titulu Žajka, UFC!!!1

15. Хаахаха боме опасна си конкуренција Жајку и екипи мада је он скроз друга категорија ти си брате оно НЕ ЗНАМ

16. Селтиче знаш ли шта је дернекли-хафиз да се опробам и ја у скечерима:)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.