Ко последњи побједник 133

1. Како ћу кренути од сутра :)

2. COKULA PIČKO JOŠ SI OVDE A? Husein do pobede, ako već meni moderatori ne dozvoljavaju!!!

3. Хахахахах, то неке коалиције против мене ? :)

4. SLUGA SI REŽIMA COKULO!!! :)

5. НЕ УДАРАЈ МИ НА ЧАСТ АМАН ЧОВЈЕЧЕ!!!

6. Jes, prico mi jedan moderator kad si ga molio da zatvori temu da bi ti bio zadnji .. Uuuu

7. Ја молио никог нисам, ни у цркву не идем да се богу молим :)

8. А кад смо код тога и ја имам неке изворе за твоју задњу побједу. Шапно ми модератор кога молим хихихи

9. Никад нисам пио вињау. Можда зато што не пијем :) само вопи кркам кад сам на неким прославама или у граду :) тако да ми не могу рећи да сам пичка и да не пијем а опет сјећам се свека пошто баш баш баш пуно вопија треба да ме ухвати :) имам гене да пијем ко луд :) а немам пара лоло

10. moju zadnjju odabranu? reci slobodno .. :D

11. Ма јок, мени пуца курац за дефиниције и одабране на сајту. Лепо би било да их имам више ал и овако ми је добро :))
    Него за теме причам :)

12. A tooo ... ja rekoh da pricas za definicije ..
    Cek, oces da kazes da sam molio Sosa da zakljuca?? auu, ne treba ti ta prica

13. Ма зајебавам се :) који ти је :Д

14. Ko nije pio Vinjau ne zna šta su muke teške :)

15. Е ВИДИШ САД КАКО ЈЕ МЕНИ КАД МИ УДАРАТЕ НА ЧАСТ!
    ЈА ПОПИЈО ЈЕСАМ АЛ БУДАЛА НИЈЕСАМ!

16. Пробаћу некад, јебеш га :)
    Пробо сам неки 20 година стар виски, и могу ти рећи да се нисам добро провео :)

17. Ma idi u kurac, ja da sam popio lako bi mi bilo .. Ali ispalili ortaci za veceras, imali smo 6 eura na nas 5 ... nismo se mogli napit nikako ... Da je drug prodao travu, dobro bi bilo:D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.