Ко последњи побједник 133

1. Ја штедим паре :) само ћале ради а хоћу на екскурзију, морам купити патике, на текму коју отићи, полагати возачки, сл. године матура :) јебено а плата није велика плус бураз студира :)
    Па излазим само по славама и кад је неком рођендан да не би трошио пуно, скупљам паре од пензија, радим понеки послић узмем 10 евра и тако :) скупља се :)

2. Viski je kurac. I realno, to piju samo pokondirene budaletine, jer realno, naša prosečna domaća rakija je šurnaest puta bolja bilo kog viskija na našem tržištu. Ja praktikujem da pijem Viljamovku, i mogu ti reći da nemam problema sa mamurlukom.

3. Ma probao samo :D popio 2-3 čašice :D
    A inače vopi derem :D

4. Ja derem vopi takodje .. ali brate, volim i viski .. :D
    Od rakije sam se juče polomio .. danas pauza i trening .. sutra opet pijem:D
    Nego cokula, šta to radiš za 10 evrića?

5. Од дизања система до купљења сијена :)
    Систем дижем комшијама и познаницима а физичке послове само најрођенијима :)

6. Kakav sistem bemumiša?:D

7. ХП СП2, Седам :) зависи ко шта хоће :)

8. Opa .. dobar, dobar ... :D
    A ovo za sijeno me zanima, ima li posla? Da dodjem ja da odradim to, ova trava mi slabo prolazi:P

9. Брате имам два села. Травуљине колко оћеш :) има и конопље лоло

10. Znači, ako dodjem imaću posla? :D

11. Има посла колко хоћеш :) само ако будаш кокуранција и узимао паре рачунај да ћу покосити и тебе :)

12. Hahhahahaa, radimo kao tim, zajedno uzimamo ... :D
    Dodji ti kod mene u Pg, da kopamo kanale, 20 eura dnevno .. :D

13. Опааааааааааааааааа. Има ли оброк ? имам метар преко рамена, јебга са планине сам :) могао бих копати лијепо :)

14. Obrok, obrok .. ako nećeš obrok onda 25 evrića dobijaš dnevno:D
    Auu, zajebano bi onda tebi bilo da kopaš po ovim našim temperaturama .. Vruće preko ljeta u pičku materinu:D

15. Брате, Вишеград је најтоплији и најхладнији град европе редовно :) 52 измјерено у мојој улици прошло љето, а ишао сам на -28 редовно у школу :)

16. Koji to kurac jebote ... Nisam znao, mislio sam da je to neka onako srednja klima .. ni gore ni dolje .. :D
    Znači možeš da kopaš:D

17. Зарадим да отплатим екскурзију за мјесец јеботе. Ето ме у ПГ одма :)

18. I ostane ti malo preko .. Smještaj imaš, samo doleti:D

19. Летим ево :) био сам у Подгорици 5-6 пута :)

20. Zar imate i aerodrom? :D
    Ozbiljno? Na utakmice ili??
    Jesi li bio na ovo naše, prelijepo lopovsko more? :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.