Ко последњи побједник 133

1. Ја штедим паре :) само ћале ради а хоћу на екскурзију, морам купити патике, на текму коју отићи, полагати возачки, сл. године матура :) јебено а плата није велика плус бураз студира :)
    Па излазим само по славама и кад је неком рођендан да не би трошио пуно, скупљам паре од пензија, радим понеки послић узмем 10 евра и тако :) скупља се :)

2. Viski je kurac. I realno, to piju samo pokondirene budaletine, jer realno, naša prosečna domaća rakija je šurnaest puta bolja bilo kog viskija na našem tržištu. Ja praktikujem da pijem Viljamovku, i mogu ti reći da nemam problema sa mamurlukom.

3. Ma probao samo :D popio 2-3 čašice :D
    A inače vopi derem :D

4. Ja derem vopi takodje .. ali brate, volim i viski .. :D
    Od rakije sam se juče polomio .. danas pauza i trening .. sutra opet pijem:D
    Nego cokula, šta to radiš za 10 evrića?

5. Од дизања система до купљења сијена :)
    Систем дижем комшијама и познаницима а физичке послове само најрођенијима :)

6. Kakav sistem bemumiša?:D

7. ХП СП2, Седам :) зависи ко шта хоће :)

8. Opa .. dobar, dobar ... :D
    A ovo za sijeno me zanima, ima li posla? Da dodjem ja da odradim to, ova trava mi slabo prolazi:P

9. Брате имам два села. Травуљине колко оћеш :) има и конопље лоло

10. Znači, ako dodjem imaću posla? :D

11. Има посла колко хоћеш :) само ако будаш кокуранција и узимао паре рачунај да ћу покосити и тебе :)

12. Hahhahahaa, radimo kao tim, zajedno uzimamo ... :D
    Dodji ti kod mene u Pg, da kopamo kanale, 20 eura dnevno .. :D

13. Опааааааааааааааааа. Има ли оброк ? имам метар преко рамена, јебга са планине сам :) могао бих копати лијепо :)

14. Obrok, obrok .. ako nećeš obrok onda 25 evrića dobijaš dnevno:D
    Auu, zajebano bi onda tebi bilo da kopaš po ovim našim temperaturama .. Vruće preko ljeta u pičku materinu:D

15. Брате, Вишеград је најтоплији и најхладнији град европе редовно :) 52 измјерено у мојој улици прошло љето, а ишао сам на -28 редовно у школу :)

16. Koji to kurac jebote ... Nisam znao, mislio sam da je to neka onako srednja klima .. ni gore ni dolje .. :D
    Znači možeš da kopaš:D

17. Зарадим да отплатим екскурзију за мјесец јеботе. Ето ме у ПГ одма :)

18. I ostane ti malo preko .. Smještaj imaš, samo doleti:D

19. Летим ево :) био сам у Подгорици 5-6 пута :)

20. Zar imate i aerodrom? :D
    Ozbiljno? Na utakmice ili??
    Jesi li bio na ovo naše, prelijepo lopovsko more? :D

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.