Ко последњи побједник 133

1. Имали смо, мислим и даље има нешто остатака али не ради :) а моје село друго има аеродром :) еј село а има аеродром :) КРЕМНА МЕТРОПОЛА :)
    Туристички сам био, станем одморим мало поједем нешто до Херцег новог :)

2. Hahahha mi imamo dva aerodroma u čitavu Cg:D
    Herceg Novi je dosta lijep grad .. I nisu lopovi toliko .. NE TOLIKO! to je neki moj utisak, možda ti imaš neko drugo mišljenje:D

3. Barem je srpski grad :D sad ne znam jesi li ti Crnogorac novopečeni ili Srbin pa ajd da ne idem dalje :D

4. Imam crnogorski pasoš .. :D
    Jes brate, crnogorac sam, ali se nemoj cimat oko toga, kaži što imaš, nemam nikakav kompleks oko toga .. :D

5. Meni samo nije jasno čemu taj separatizam kad ste do prije 20 godina ginuli da budete u srbiji. Mislim i ja sam po pasošu Bosanac, i boli me kurac za Srbiju ali ne znam čemu to :D

6. Brate, ja ću ti iskreno reć da se ja u ta govna ne miješam 2% ... Piše mi da sam crnogorac, neka piše, boli me kurac .. Nikad čoeka nisam gleda po tome je li Srbin, Crnogorac, ovo ono .. Samo mrzim Bosance (:DD)
    Sve je to neka politika govnava brate, ne može to narod lako da promijeni .. Krivo mi brate, što se sad radja neka mržnja izmedju Crnogoraca i Srba .. ka' da su neprijatelji najveći ...

7. Bolje da se deklarišem ko Bosanaca nego ko Republikosrpstanac :D mi smo masovno ginuli u ovom ratu za to srpstvo a oni nas iskulirali :D neka :D

8. E jebiga .. muka neka na Balkan jebote .. :D
    Ajde de, vidji nam temu ... JA JEBEM! URAAA

9. Ali to oko crnogoraca griješiš. Crna gora je uvijek bila srpska Sparta, i tako treba da ostane. A ne da budete polušiptari

10. Ja nisam brate ništa .. Meni samo piše da sam crnogorac .. I boli me tuki, volio bih da budem presednik, da klepam pare ka Milo .. pa neka se razdvaja ko oće i kako oće ..

11. Лош ти посо :)

12. Ne znam, ne bih se ja žalio .. Ili barem ka' Mugoša, ovaj gradonačelnik .. Kako to krade, majku li mu jebem .. :D

13. Одох спавати, мњах :*

14. Ajde brate, laka ti noć .. cmok:**

15. Sad si došo a? I oćeš da budeš zadnji? ccc

16. Nači dodješ i odeš i da budeš zadnji? aoo .. ccc

17. Zato nisi bio zadnji ahhahahhaa!!! hahahah uraaaaad

18. Ma bežte, jedino Cokula dobar igrač .. vi ostali.. pff .. odoh i ja, nije zanimljivo:D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.