Ко последњи побједник 133

1. Имали смо, мислим и даље има нешто остатака али не ради :) а моје село друго има аеродром :) еј село а има аеродром :) КРЕМНА МЕТРОПОЛА :)
    Туристички сам био, станем одморим мало поједем нешто до Херцег новог :)

2. Hahahha mi imamo dva aerodroma u čitavu Cg:D
    Herceg Novi je dosta lijep grad .. I nisu lopovi toliko .. NE TOLIKO! to je neki moj utisak, možda ti imaš neko drugo mišljenje:D

3. Barem je srpski grad :D sad ne znam jesi li ti Crnogorac novopečeni ili Srbin pa ajd da ne idem dalje :D

4. Imam crnogorski pasoš .. :D
    Jes brate, crnogorac sam, ali se nemoj cimat oko toga, kaži što imaš, nemam nikakav kompleks oko toga .. :D

5. Meni samo nije jasno čemu taj separatizam kad ste do prije 20 godina ginuli da budete u srbiji. Mislim i ja sam po pasošu Bosanac, i boli me kurac za Srbiju ali ne znam čemu to :D

6. Brate, ja ću ti iskreno reć da se ja u ta govna ne miješam 2% ... Piše mi da sam crnogorac, neka piše, boli me kurac .. Nikad čoeka nisam gleda po tome je li Srbin, Crnogorac, ovo ono .. Samo mrzim Bosance (:DD)
    Sve je to neka politika govnava brate, ne može to narod lako da promijeni .. Krivo mi brate, što se sad radja neka mržnja izmedju Crnogoraca i Srba .. ka' da su neprijatelji najveći ...

7. Bolje da se deklarišem ko Bosanaca nego ko Republikosrpstanac :D mi smo masovno ginuli u ovom ratu za to srpstvo a oni nas iskulirali :D neka :D

8. E jebiga .. muka neka na Balkan jebote .. :D
    Ajde de, vidji nam temu ... JA JEBEM! URAAA

9. Ali to oko crnogoraca griješiš. Crna gora je uvijek bila srpska Sparta, i tako treba da ostane. A ne da budete polušiptari

10. Ja nisam brate ništa .. Meni samo piše da sam crnogorac .. I boli me tuki, volio bih da budem presednik, da klepam pare ka Milo .. pa neka se razdvaja ko oće i kako oće ..

11. Лош ти посо :)

12. Ne znam, ne bih se ja žalio .. Ili barem ka' Mugoša, ovaj gradonačelnik .. Kako to krade, majku li mu jebem .. :D

13. Одох спавати, мњах :*

14. Ajde brate, laka ti noć .. cmok:**

15. Sad si došo a? I oćeš da budeš zadnji? ccc

16. Nači dodješ i odeš i da budeš zadnji? aoo .. ccc

17. Zato nisi bio zadnji ahhahahhaa!!! hahahah uraaaaad

18. Ma bežte, jedino Cokula dobar igrač .. vi ostali.. pff .. odoh i ja, nije zanimljivo:D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.