U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
А ено виде се и моје зграде иза моста :) БУЉИМ У ЈЕБЕНО ГОВНО СВАКИ ДАН!
Кад смо код мајица требао бих да добијем мајицу групе ових дана :) морам се обући пред екскурзију :Р
Sad znam dje da te tražim kad dodjem:D
Kad ti je ekskurzija? Kakvu ćeš majicu :D
У спетембру, али морам да се снађем и да платим и све курце а пара нема :)
Одлучио сам да обиђем шпанију у фул циганија опреми :) и на ноу кампу да гори бакља :Р
Сваке године буде тако једна будала и полијепи све те градове нашим наљепницама и ово ради :) ове године нас можда и више буде :)
A to jes, kriza je, i ovamo je isti kurac...
Ako ćeš u full ciganija opremi, što će ti majica varvara? Da obrišeš dupe sa njom? Ne može!:D
Ма не, то је невезано за екскурзију :) скупљам ја тако мајице, наљепнице, дуксеве :)
На љето крећем да набавим дуксеве топ пет циганских група :) и мајице ако могнем :)
Дакле, ултраси, ултра бојси, белгрејд бојси, бригадири и мени најдражи ХЕРОЈИ :)
A dobro onda, možda ti pošaljem neku .. Što se ne javi ranije, ja sam bačio 4-5 dukseva kad sam prestao da idem na utakmice..
Čime se ti baviš jeboteee:D
Khak
pogle
Е јебига :)
Контам да ће ми бити прејебено набавити све те дуксеве, ипак су то најјаче екипе међу навијачима :) ал се не врећам у Вишеград без њих :)
Ako imaš kojeg druga tamo, pokušaj da završiš nešto ..
Ја ратујем сам ололо :)
Ма биће, да ми је уписати факс тамо да окинем ради утакмица :)
Hahhahah, ne bi ti završio faks tamo .. Koja si srednja?
Џимназија, једино овде што се може назвати нормалном школом. Мада и ми смо пукли тотално, не толико да скидамо врата са кабинета и гађамо једни друге ко машинци али довољно да се гађамо таблом ллоло
To se kod nas radilo prije 9-10 godina ... Ali sad se ne smije mrko profesor pogledat .. A prije si imao tuče profesora i djaka, igranje fuudbala na čas, i jo 1000 stvari .. ima klip na jutubu:D
Задње што смо урадили је да смо донијели стоњак, купили љеб, донијели пршуту и јели на часу, дао нам још друг по флашу Нектар пива и милина :)))
Мада трудићу се ово друго полугодиште добар да будем :)
Opaaa, niste lošiii ... Ali ipak stonjak, da ne mrvite po stolu .. KULTURNA ĐECA! :D
Mi napravimo malo sranje, prijeti ti kazna da ne ideš na ekskurziju :D
Нама разредна пријети да ће нас водити у Црну Гору на матурску лоло. А убједљиво ми је најјаче кад неко излази да одговара нас 10 ко на утакмици ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и подигнемо руке :)
Hahhahahah:D
Mi nemamo muda za to ... možda imamo prvih 10 dana, ali sad kad imamo po 25 neopravdanih, znaš kako smo mirni? heheee:D
Нас ни не уписују, ваљда им мука да долазе родитељи касније, да ови препричавају шта радимо на часу, ваљда жао родитеља па и не уписују. Избаци те реда ради :)
Ја ћу се смирити до марта, у марту је ође утакмица, Звезда долази :) па би ваљало попити и дивљати мало :) па да оставим добар утисак :)
E jebemti, dje nama nije takva škola .. a sreća što nije, mi bi je sravnili sa temeljom ..
Ihhh, živiš za tu utakmicu a? :D