Ко последњи побједник 133

1. Ма знаш како, долазио овде Партизан у баскету. И стварно ових наших 15 јадника сазвало цијелу Српску на утакмицу. И било их је око 300 у копу :)
    Ми имали само ветеране и по највећем пљуску нас 200 навијало, плус студенти нису дошли :) Кад дође први тим доће нам из Српске масу браће, Ужичани и Прибојчани из Србије и нека група из Београда да води, вјероватно хцз или ицз али се још не зна :)
    Е то ће да буде лудило, треба тад пичити са часова, писати оне курце пароле, помагати и све :)

2. Dolazio i kod nas, ovi naši organizovali napad na grobare.. Policija pomogla varvari, sve bilo dogovoreno, i kasnije policija napala varvare .. od tad ne idem na utakmice ..
    Bićeš ti vodja za koju godinu :D

3. Јашта, па да погинем неђе па да моја Нада колективно сахрани читав север :))
    А како би ја подиго масу на ноге, ајооооооооој

4. Hhahahaha, nećeš, nećeš:D
    Dako dočekamo i to .. ali sutra, jer sad odoh da spavam .. drž se cokulaa :*

5. ја ћу бити задњи!

6. АЈДЕ ПИЧКЕ, ДОЛАЗИТЕ НА ТЕМУ!

7. Елек пичко неопевана

8. ПИЧКО КОЈА МИСЛИ ДА ЈЕ БУРЕК СА СИРОМ!

9. Pa neg ščim je...
    Svašta s vama... :P

10. PIČKO PREKODRINSKA TAKOĐE!

11. Sad bi moja baba rekla, tukle se jetrve preko svekrve, pa ubile svekrvu!
    Šta sam vam ja kriva pa da se na mene dernjate toliko?!

12. Елек пичко неопјевана, што си толка пичка да је и пичку срамота рећи да је пичка кад види тебе.

13. Zato što si tolika pička da i pičke ne mogu da budu pičke od tebe.

14. Пичко једна ти си толика пичка да пичка губи значење пичке.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.