Prijava

Ja sam skeptičan i po raspadu VB, to jes o nezavisnoti Škotske. Podrška za to opada u zadnje vrijeme.

Granice se neće menjati još dugo, dugo vremena. Ako nisu dozvolili pri raspadu Jugoslavije, zašto misliš da će svi naglo promeniti mišljenje?

Реално, само ми који живимо овде мислимо да смо неки курац, у ствари смо ситни и безначајни попут неке Молдавије.

Boli ih bre kurac za sve nas zajedno! :-)))

И МЕНЕ БОЛИ КУРАЦ ЗА ЊИХ! ОПААААА!

Realno, madjari vec uveliko rade na vracanju teritorije. Daju drzavljanstvo svima koji mogu da nadju neki dokument da su im preci bili tu pocetkom 20-tog veka. Recimo, ja sad mogu da uzmem drzavljanstvo madjarske jer ima u crkvenim knjigama da su moji bili tu jos 1700. (I to je pored toga da daju svima koji mogu da nadju makar jednog polumadjara u svojoj lozi). Niko to nigde u medijima ne spominje.

Па тешко да им то ради икакав посао на враћању територије, више на враћању људи. Да ми њима дајемо држављанства то би већ била друга прича.

курде, интегритет је истина да се брани на разне начине и да сама територија није главна, али границе никада неће бити превазиђене, свако ће свагде и увек хтети још макар комадић земље за себе.

а брате, белгија, шта. треба да буде нереда на улицама да би распад изгледао реалан, па наравно да не треба. ни у едимбургу не виђаш неке крупне протесте, феште и слично па ће да се одвоје за годину две.

Kapiram da to sve tako izgleda kada se gleda iz Srbije, a kada nemaš stvarni uvid u sve te zemlje. Jbg, šta da ti kažem, sedi i čekaj da se svi oni raspadnu, jer "tako im i treba, majke im ga nabijem, oni su za sve ovo krivi".

Ljudi...rat, granica, rov i sl...tako se samo gube delovi svoje zemlje, a ne može tako da se sačuva.
Zemlja se čuva ekonomijom. To je temelj, osnova. Sve ostalo je za zaluđivanje glupe mase.

A sto se tice juga Srbije najrealnija prica mi je da ce da nas prvo trzisno a kasnije celokupno daju Turcima koje moraju da umire oko clanstva u EU koje nece da puste jer su muslimani. Mada verovatno od toga ne bude nista jer su turci digli ruke od evrope cini mi se...

Ти, Курде, к'о да никад ниси играо ризико. Улетиш на територију, освојиш, после овај врати, па ти чекаш три исте карте. Тако то иде, как'а економија, как'а пичка материна.

muss je đarma :)

Ovo je toliko govno od predviđanja da bi se i onaj dosovac što je kod Tarabića pronašao da će Koštunjavi biti premijer prekrstio nad mapom - boli kurac ceo svet i za podele i za države i za nacionalne ponose, to se samo mi maleni koje stalno lupaju čvegerima busamo za komadić zemlje. Jeste, baš će hrvatska da prepusti hercegbosnu, a Dodik će dati Banjaluku - čim se vrati Panonsko more.

onaj dosovac što je kod Tarabića pronašao da će Koštunjavi biti premijer

То је, ваљда, Душан Ковачевић "пронашао". Једном је причао како су хтели да убаце у пророчанство како премијер воли мачке, али су се предомислили, јер нису хтели да претерују.

Па тешко да им то ради икакав посао на враћању територије, више на враћању људи. Да ми њима дајемо држављанства то би већ била друга прича.

Zamisli sever pun drzavljana Madjarske. Jug se raspada, sever cveta i ponudjen ti referendum. Ista prica kao sa Kosovom. Mislio sam da je to bajka jer nije bilo nikakvih akcija (ona bajka srem-hrvatima, backa-madjarima, banat-nemcima o.O| sto u stvari i jeste bajka stim sto je sada donekle).

muss je đarma :)

Ma jok. Ja lala :)
Nigde ne mrdam, samo ugoscavam random.

То је, ваљда, Душан Ковачевић "пронашао". Једном је причао како су хтели да убаце у пророчанство како премијер воли мачке, али су се предомислили, јер нису хтели да претерују.

Vidiš nisam to znao, a upoznao sam Dušana na promociji stranke :)

Kakva je to budalaština bila mili Bože, ko god je pročitao više od sastojaka šampona na šolji znao je za to...

То је наш империјалистички менталитет који је остао потиснут, јебо слику своју Царе ДушАнЕ! Ех што нисмо раније смислили компас па да Нови Београд буде неђе на Флориди или Карибима... Јааооо судбино клета!

I ti stvarno misliš da će neko grdne pare da fajdi na Srbiji? Stvarno misliš da smo mi neka mnogo bitna zemlja i da uopšte nismo gomila neorganizovanih i krađi&korupciji sklonih likova, već da svi samo misle kako da nas nekako "otmu"?
A Kosovo im je drago u pičku materinu, Albanija pogotovo...

Ма знам бре, зезам се. Фурам мало фазон оих клинаца са фејзбука. :)

Елем, Америма Косово треба због пар ствари. Јужне падине Копаоника за оне сателитске антене, Трепча, релативна близина Русије и неки курчев минерал који постоји само на два места у свету, доле и у Сибиру. Пошто Сибиру немају приступ, узимају га са Косова. Већ неке три године само ископавају земљу, пакују на камионе и преко Солуна шаљу бродовима за САД, па тек тамо ваде из земље то и обрађују. Немам појма шта је у питању.
Знају они добро какви су Шиптари, али је највећи проблем ту тренутно ПРИЗНАВАЊЕ СОПСТВЕНЕ ГРЕШКЕ. Неће да их откаче још, прво због ових срања горе, а онда да не испадне да су погрешили са војном интервенцијом и признавањем независности, јер би им то доста срозало рејтинг, како у земљи, тако и у свету.
А у праву си за ову корупцију. Немце су сравнили са земљом два пута, а они сад јачи него икад.
Дакле, једино нам АРБАЈТ остаје!

Vidiš nisam to znao, a upoznao sam Dušana na promociji stranke :)

Kakva je to budalaština bila mili Bože, ko god je pročitao više od sastojaka šampona na šolji znao je za to...

Ја тад нисам имао право гласа, али се сећам комшије који се клео у све живо да је имао у рукама то пророчанство (које иначе не постоји) и да пише "то за Коштуницу". Чист пример колико је то било ефектно и корисно у том тренутку.

Трућко, а Човић вели да је којим случајем Коштуњави сазнао да су дотурили оружје народу у Београд дан-два пред демонстрације, да никад у томе не би учествовао.

Jedino mi projekat velike albanije deluje realno, iz prostog razloga što se, nažalost, situacije već decenijama odvija u tom pravcu. Eventualno i nezavisnost Katalonije.

ви сте неозбиљни.