Prijava

de ti bolje pročitaj temu brate

Uglavnom su svi jebali majku onima koji su napadali

MORE, FIZIČKA SPREMA JE SRŽ PROSPERITETA SRBSKOG NARODA I SRBA UOPŠTE!

Znate li kako su Švabe postale to što jesu?
Tako što su nasjeli na priču Fridriha Jana. Jan je rekao da je budućnost Nijemaca u fizičkom vježbanju i vaspitanju.
Ovi se primili pa počeli da oko svojih kuća grade igrališta, sprave za vježbanje i onda su svi grupno vježbali. Tako su jačali tijela, jačali međuljudske odnose, jačali naciju u kompletu. Evo, kažu novinari, skoro su počeli opet to da rade. Sve više se okreću fizičkoj kultur. Znači da će kroz 50 godina bit' sranja sa Švabama. Opet.
Takav pristup imaju i Japanci.
Oni i dan-danas imaju grupno vježbanje po parkovima. Imaju pauzu na poslu, siđu svi iz zgrade na livadu u parku i opletu kate, jogu, tai či čuan i slično.

TAKO I MI SRBI MORAMO DA UČIMO NAŠU DJECU DA NE SJEDE PRED FEJZBUKOM VEĆ DIZAĐU NAPOLJE I DA SE TUKU, IGRAJU RUKOMETA, RAGBIJA, VATERPOLA TAKO TIH MUŠKIH SPORTOVA SA DOSTA KONTAKTA, DA TRENIRAJU KJOKOŠINKAJ I DA TRČE MARATON SVAKI DAN PRIJE ŠKOLE I DA IDU U ŠKOLU BOSI I 45 KILOMETARA U JEDNOM PRAVCU KROZ SNIJEG PREKO DURMITORA I JOŠ USPUT IM PUŠTATI BIJESNE VUKOVE I RAZJARENE DIVLJE VEPROVE DA IH NAPADAJU A POSLIJE ŠKOLE DA RADE ZADAĆE UZ SVIJEĆU I DA ČUVAJU KRAVE!

ja i dalje ne razumem u čemu je fora. sad sam preslušala na jutubetu, pa i ne zvuče mi nešto posebno, ima boljih horova...

edit: skočko, sad mi nije jasno kakve veze imaju japanci i grpuno vežbanje po parkovima sa horskim pevanjem?

ko da zaključa? ja?

Čuj zaključaj temu...a gdje mi je ključ?

Давид

ја сам за то сазнао јуче или прекјуче. невероватно колико је тако један херојски чин непознат. невероватно.

И ја сам прочитао пре неки дан и зато ми је сумњиво. Зар нам не би то било у уџбеницима из историје? Покушао сам и слику да нађем. Много лепа прича и да будем искрен желим да поверујем, али чудно ми што се досад није прочуло...

Ove priče o Jeremiću kao šarlatanu su na mestu, tu nemam šta zameriti. Pak, meni je takođe nejasno toliko divljenje njegovom liku i delu, a goreg jeftinog populiste u Srbiji od njega trenutno nema.

proviron
Champy, any thoughts?

Ne vrijedi ništa pisati, to je samo trošenje slova... Bolje gledaj žene i slušaj muziku. ;)

EDIT:

http://www.youtube.com/watch?v=70HlBb4cZO4

Eto ti moje mišljenje.

PSIHIČKA UTRENIRANOST DOLAZI SA FIZIČKOM UTRENIRANOŠĆU!
Fizičkom aktivnošću je sve moguće postignuti!

http://www.youtube.com/watch?v=IkcNBux3Kvk

lemaja
ja ne znam šta svi imaju protiv te srbljanovićke, jebomater, pa nek priča i misli ko šta hoće. evo i njena strana priče:

+98453543545434

proviron
Ove priče o Jeremiću kao šarlatanu su na mestu, tu nemam šta zameriti. Pak, meni je takođe nejasno toliko divljenje njegovom liku i delu, a goreg jeftinog populiste u Srbiji od njega trenutno nema.

+98643543435435

I ja se slažem sa Provironom i već sam to u više navrata rekao.
Jeremić brine jedino o sebi i svom ličnom blagostanju i to se vidi u svakom aspektu njegovog života i rada dostupnom medijima.
Pritom, daleko od toga da na njega jedinog imam zamerke. On je jedan od mnogih za koje se ćovek opravdano zapita "a otkud on tu?".
Možemo da bacimo pogled i na dva ministra za puteve koji se po svoj prilici samo grle i pevaju pritom izgledajući kao Bora Drljača i onaj drugi kad su se obukli u betmene.
Kič i apsolutna dekadencija u svakom aspektu države. Imamo i novopostavljenog ministra za sneg, za kog zapravo mislim da ima potencijala da se pokaže bolje nego ova dvojica.

Pritom, ja ne volim da govorim o politici u zemlji. Užasno je teško pričati o tome, jer skoro da nema ni jedne pojave ili osobe koja je u redu tu gde se nalazi i od koje god teme da kreneš, u jednom trenutku stižeš do one apatičke faze "pa šta ja ovo pričam kad je naš predsednik kupio diplomu fakulteta koji jedva da je video za potrebe izbora i pobedio na njima sa završenom srednjom tehničkom uprkos tome što se cela stvar znala".

Вучко који је у рату побјегао у стренџерске земље како би научио школе сада шири неки гистро патриотизам. Пичка!
По мени је ово чиста провокација.