Е, Давиде, рокнули смо ону, урадићемо и теби други пут. Мојне да прекидаш да пичиш, првих сат и по ти је било кул, вероватно рикне кад се прегреје, правићемо паузе, није фрка.
Не знам да ли лап топ може исто као комп, али кад се мени пре једно годину дана стално гасио комп, очистио сам га једном од прашине, које је било брда, и температура је смањила- од тад се не гаси. Па види да очистиш, ако ту има шта да се чисти, не разумем се.
Bićeš jadan sa mačem kao rendžer, bolje furaj luk, eventualno uzmi neke noževe.
ја вечерас нећу играти 90 посто излазим јбг, тек сутра преко дана.
Ja bih mogao sutra od 4 do 5, pola 6...
ја бих мого тад.
е јептесе... ништа, пичим ја вечерас сам, па ћу сутра опет да понављам, није проблем ;)
ГО КУРАЦ ПЕТ ОФ ЕГЗАЈЛ, БЛЕДА КОПИЈА ДИЈАБЛА СА САМО ВИШЕ БОЈА
Кацте слепци и нико неће да крене Вов да пегламо
каћемо?
Aj neku kopiju vova, meni je vov prevelik da ga skidam i nekako mi je ružan.
давиде, ја ћу сад
ај ја ћу сачекам сат времена па да се појави еуфрат.
оћемо ли де сте
Е, Давиде, рокнули смо ону, урадићемо и теби други пут. Мојне да прекидаш да пичиш, првих сат и по ти је било кул, вероватно рикне кад се прегреје, правићемо паузе, није фрка.
не знам брате мучење је, јесте да први пут он траје сат, сат и по док се не прегреје. видећу ал јбг.
Види да скинеш Core temp, можда је и овако лап топ прегрејан. Мојне, не ваља да се раскида квартет :Д
не ваља матори лепо нам иде то је тачно :) ајде видећу то после шта је.
скинуо сам кор темп и јбг он само показује колко је.
и из неког разлога ми пише да имам 2 цореа а ја имам обичан интел цоре сингл.
Moraš da kupiš ventilator za lap-top ako planiraš da igraš igrice ozbiljno.
Не знам да ли лап топ може исто као комп, али кад се мени пре једно годину дана стално гасио комп, очистио сам га једном од прашине, које је било брда, и температура је смањила- од тад се не гаси. Па види да очистиш, ако ту има шта да се чисти, не разумем се.
немам појма како бих отворио лап топ а да нешто не сјебем, опуштено играјте ви.
не мораш да отвараш да би очистио... узми усисивач и само превуци поред оних рупица, где је вентилатор...