КОНКУРС ЗА ММО/MMORPG ВУКАЈЛИЈА - ИГРА СЕ LOTR ONLINE

1. узо ренџерку, убијо зомбија, ОПААА

2. Euf - Shadow, dodao sam sve vas koji ste napisali

3. Ovo je sranje igra, ja ću da je brišem. Smorila me za 15 minuta, a gejmplej je njah, još jedna bleda kopija Dijabla, ne može to da prođe 2013. to je moglo da bude ok 2000 i neke kad je Dijablo izašao.

4. Шта знам Чаче, сад смо опичили у 4 и мени је скроз ок. Можда зато што нисам пичио Диабло раније.

5. богуми, није толико лоша колико се чинило

6. Baš fino ide u 4 igrača, meni zanimljivo

7. крешово ми се комп ономад, јел сте ме чули кацам се одјавио кацам укапиро да ће крешује?

хаха знаш како је звучало ко у армагедону типа одлазим, не чекајте ме, срећно...

8. Ne znam, probaću još jednom, da igramo u grupi. Ako mi bude sranje i tad bataljujem. Igrao sam Dijablo par puta ceo, pa onda Titan Quest malo, smara me već ovaj fazon.

9. Ај чуо сам да има неки ММО на фазон Моунт енд Блејд, средњи век, без магије само махање оружјем, заборавио назив, изашла пре два месеца..

10. Ај чуо сам да има неки ММО на фазон Моунт енд Блејд, средњи век, без магије само махање оружјем, заборавио назив, изашла пре два месеца..

Chivalry: medieval warfare?
    http://www.youtube.com/watch?v=y0kTAW-Un9o

11. добро изгледа али ти треба летећи компјутер. што већина нема.

12. Да цепамо Њанкрафт3 онда зарад носталгије и што може да се нађе за триста динара?

13. оћемо патњ оф еџил вечерас?

14. еуфрат и ја оћемо

15. Skidam ja path of exile, nadam se da ću moći da poteram. Je l' zahtevnije to od LoLa?

16. јудо, остали, ајмо после 10, а?

17. Ako zaglavite na nekom kvestu, javite mi se, ja sam trenutno level 36 na PoE. Nick mi je Moreaux

18. де ти мени реци како ја тамо да буџим снагу? нашо сам пун курац добрих мачова, за мачовање, ал имам недовољан стренг! јел се то повећава каце левелујеш, или на оно П

19. Na P, imas one skillove sto daju po 10 str

20. па каћу да дођем код њих јбт, засад имам само детерминејш

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.