Star Wars je šit, ovaj MMO, jedino ako hoćete Jedi Academy da igramo, to je malo starije, svima će da radi, a i zanimljivo je, i može da se igra lagano.
Ne znam, prijavio sam se za Elder Scrolls Online Betu i sad čekam. Takođe čekam i Silent Hunter Online da krene, isto sam se prijavio. Čekam i World of Warships da krene.
Ne znam koliko vi gotivite strategije... meni je kul Stronghold Crusader, to možemo da cepamo 4vs4 jeste šit grafika i sve to, ali ima neki šmek igrica :))
Матори ми већ играли
и скини више јебени тимспик, не могу да куцам, рука ми отпаде
Ma znam da ste igrali, nego sam pitao hoće li neko baš tad da igra.
АЈМО САД
АЈМО САД
A pušite ga. Ne mogu sad.
АСТЕ СЛЕПЦи, А ТАКО ДОЈАЈНА ИГРА
ја сам игро до сад. мало ћу да заблејим.
Trebali bi ipak Star Wars da bacimo.
Star Wars je šit, ovaj MMO, jedino ako hoćete Jedi Academy da igramo, to je malo starije, svima će da radi, a i zanimljivo je, i može da se igra lagano.
Je l' se još ovo igra?
A da cepamo Battlefront 2? Mož se pucamo mož i da letimo po svemiru...
Ne igra se više ništa... Jok, neće niko te svemirske.
Pa dobro ne moramo cepamo u svemiru,ima do jaja mapa za rešetanje, verovatno si igrao znaš i sam jbg.
Ma jok, smara to. Igrao sam.
E muda moja vrela... pa šta ćemo onda?
Ne znam, prijavio sam se za Elder Scrolls Online Betu i sad čekam. Takođe čekam i Silent Hunter Online da krene, isto sam se prijavio. Čekam i World of Warships da krene.
Ne znam koliko vi gotivite strategije... meni je kul Stronghold Crusader, to možemo da cepamo 4vs4 jeste šit grafika i sve to, ali ima neki šmek igrica :))
Ma to je smorilo isto, probao sam i onaj Stronghold Kingdoms, kao MMO neki, sranje je.
E ne znam onda, nek neko baci neki predlog pa da vidimo šta ćemo... ja ostao bez ideja.