Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ajmo KOTORA, jeste malo rsmo, al mi ćemo da napravimo zezanje!
Sledeći ko pomene kanter, prijaviću ga na temi za vređanje.
We do not say the C word.
Ja počinjem uskoro Diablo 3 free verziju, do 20 nivoa, al imam da se sućam ajoj.
Sranje je Diablo 3, upropastili su ga.
Ne mogu da diskutujem, nisam ga ni probao.
http://www.youtube.com/watch?v=WpZLIrdVfcc
Ja sam i za Kotor i za Unreal, koliko ima zainteresovanih?
Ja već uveliko igram KOTOR skytalker.
Ako bi neki turnir đe puca kurd na turčina il obrnuto, može, možemo neki cod, ut, kvejk. Al zajebi me kotora, vorkrafta, teri i tome sličnog što treba boga oca da se igra da bi bilo zanimljivo, ako dotad ne odumre i ono malo moždanih ćelija što te nagovorilo da počinješ.
Možemo path of exile ako ima zainteresovanih, nađe nas se petorica-šestorica i udri po poganim stvorovima. Nije igra dugačka i ne moraš da guliš bogaoca za dobru opremu, free je bez ikakvih oraničenja i nije mnogo zahtevna.
Vratiću se ja tamo negde kod 32 strane možda se i dogovorite.
E jeste li za to da dok je ladno, dok ne igramo fudbal/košarku na Adi, odemo u Forum jednom i opikamo neki CoD ili Battlefield?
Ja ne odstupam od KOTOR-a ni makac lolo
да то би баш могли, ал минимум три сата, и то ноћна варијанта би била најбоља.
Ja sam za. Računaj na mene. Ali mora da bude subota ako je noćna varijanta i što kaže David, minimum tri sata da igramo, ako ne i više.
Pa da, uzmemo 3 sata, iživimo se, možemo i Left4Dead da igramo, ili neki Warcraft na izgradnju, šta god.
Left 4 dead je do jaja.
Organizuj Čače, računaj mene.
Ajde, dajte datum, pa da se vidi koliko nas ima.
EDIT: Evo hoće i Laki.
Ja sam lane igrao noćno u Forumu u Balkanskoj, po ceni od sat vremena igra se od 11 ili 12 pa do 6 ako se ne varam, Left for Dead 2 iživljavancija. Ubacite i mene, ali da bude ili neki petak ili neka subota, nedelja ne odgovara nikako.
Ajde ako hoćete, možemo sledeći vikend, petak isto.