КОНКУРС ЗА ММО/MMORPG ВУКАЈЛИЈА - ИГРА СЕ LOTR ONLINE

1. Е играо бих и ја лефт фор ђед
    Али и КОТОР

2. немој петак, у петак је текма, а и ја сам у путу, не ваља! може субота ил недеља увече, ја сам за

3. Zovite i mene ako budeti išli u neki pc da pikate. Bez Druga Raja je dosadno.
    Što se tiče igre, predlažem COD 4

4. лефт фор дед је дојајна ствар, интересантније би ми било то од цода, али сам свуда подједнако лош, можемо шта хоћете, свеједно ми је

5. a el to sve će digrate original?
    imal nešto piracko, konkretno mislim l4d, el može nekako da se smulja s torenta za onlajn?
    ne?

6. ваљда причамо за играоницу? мени не пада на памет да плаћам за игрице, ако оћете диграмо нешто што може да се скине, ће диграмо, ако планирате да купујете игрице, довиђења, пријатно

7. nznam kako duključim l4d u lanu...neće usta ga jebem.

8. http://www.clubforum.org/cforum/onama.php
    Најбоља у граду, све остало го курац.

9. Ma igramo u LAN-u L4D, mada kontam da i oni imaju piratski, ali ako napravimo preko neta, možeš da se priključiš. Predlažem da igramo malo Left 4 Dead, malo CoD 4.

10. Postoji i mogućnost da se skine sa torrenta i da se igra preko hamachija, game rangera i garene, nešto od ta tri sigurno može. Sve u svemu postoji dosta mogućnosti, vi samo recite kako vam najviše odgovara.

11. Vidim dosta vas gotivi L4D... mogli bi cepati i Kiling Flor, skroz okej igrica. Možemo igrati preko Tungle al da hostuje neko sa malo jačim netom, da nas ne bi zezao lag.

12. само да кажем, кад се буде резервисало у форуму, мора да се пита и нагласи да хоћемо собу у којој има инсталирана та и та игрица, пошто није у свима исто.

13. ајмо прво датум и листу да саставимо? има попуст неки кад дође група људи, 9 сати је 190 динара!

одговара субота вече?

14. Ko hoće KOTOR neka krene. Ja sam već neki level 12 i na nekoj sam planeti tamo u pički materini al' nema veze. Samo mi javi ko hoće, napravi lika, uđe na neki jedini engleski PVE server i ja ću se vratiti nazad da mu pomognem da išaketa sve prepreke za dve čuke i postane Sit. Ako hoće nešto drugo da bude, naravno, neka odradi sve što treba i dođe na svemirsku stanicu pa tu da se nađemo.

15. Džoni može to na moj raspali komp?

16. Trebalo bi da može, ne deluje nešto surovo.

17. To ova igrica? http://www.youtube.com/watch?v=ne34WE_KCqE
    Trebalo bi da mi radi, a preko čeka igraŠ?

18. Kako misliš preko čega igram?

19. Garena i tako ti programi

20. Ma ništa, ono skinuo sa sajta i cepam. Malo sam ti ja nov u tom MMORPG svetu pa ne znam ništa.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.