КОНКУРС ЗА ММО/MMORPG ВУКАЈЛИЈА - ИГРА СЕ LOTR ONLINE

1. Oću i ja, evo skida mi se trenutno Swotor.

Dvaes'pet jebenih Gigabajta, bolje da bude vredno skidanja ili ću lajtsejbr da vam polomim.

2. Па оно, игра као игра кида, само што је милион пута боље кад плаћаш, овако је доста тога ограничено. Али обзиром да ћемо да играмо као групица ваљда ће блеја да надомести ту рупу.

3. a zašto ne bi kao sav normalan svet igrali Stronghold Kingdoms.

To je Mešavina eRepablika,Traviana i Knights of Honour-a.
    Sve je Real time sa real igračima, imaš diplomatiju, osvajanja, države,teritorije,kuće,frakcije....
    Igram već 2 meseca i prezaražen sam igricom.

I što je najbitnije od svega, zauzima 400MB i Neće ti pokvariti užitak ako ne plaćaš.

4. Није ми динамично.

5. Jebeš tu vrstu dinamike, svodi se na istog đoku ko 90% MMO igara, sva mudrost je u tome da obeležiš pravog protivnika pa radiš rotaciju skilova #1, ako se promeni situacija radiš rotaciju #2, čim je pravljeno za mase znači mora da bude pristupačno svima.

6. Evo ja skidam al nikad nisam igro ništa iz SW serijala

7. Wh!te cepao bih ja Stronghold, staviću da se skida sad pa ti se javljam na pevete da opikamo večeras, ako si za?

8. Dzoni jes imo problem kad si instalirao sa ovom igrom.Kliknem play louduje se i kad dođe do kraja zaglavi

9. Nisam imao problema. Sve mi išl'o OK.

10. Inače ja sam suspendovao svog lika sa kojim igram i pravim novog Jedi Sentinela. U igrici sam naravno "Kurajber" :)

11. Нисам могао да одолим, узео сам трупера, па ако не иде направићу Џедаја. Dirtydwarf ми је надимак. :Д

12. Nema veze, cepaj sa truperom iako krećemo na različitim planetama.

Samo uđite na server Red....neki kurac....red....ne sećam se šta red, uglavnom je PVE i engleski je i jedini je "red"

Ti krećeš na Old Mantrelu, a Agilni i ja ćemo biti na Tytoon-u. Kada izboksujemo 10-11 nivo ionako ćemo sigurno svi biti na Coruscantu, a valja truper imati u bandi.

13. Da bre, the Red Eclipse

14. E da, a ako zatreba pomoć za neku 2+ misiju javljaj. Krećem i ja danas sa mojim likom. Večeras.

15. Џони, ако си он, додај ме. Још боље ако имаш Скајп, пошаљи ми у ПВТ.

16. Jao bre ljudi naloziste me sad sa tim pricama, razmisljam da reinstaliram igru... al onda odmah da se pozdravim sa ispitnim rokom xD

17. Јебига Лаки нолајф лоло.

18. Dvorfe, a kako da te adujem kada si na drugoj planeti?

Ako provališ kako aduj Agija i mene.

On je Agilni, ja sam Kur-ajber.

Laki upadaj :)

19. Хммм, мени константно нешто излази да могу да ми бану друге класе, типа Џедај и Смаглер и тако то и да ми помогну ако шерујем квест или тај неки фазон. Вероватно се ми виђамо на Корусканту.

20. Mogu.
    Može i ista klasa da ti pomogne ako ti iscimaš da se udružite, ali prethodno odeš u "preferences"/"social"/ i tu nešto uključiš ili isključiš sad se ne sećam tačno šta, nešto tipa "Allow same class....:" tako nešto.

Da, na Koruskantu divljamo. Eno tamo Agilni i ja prebismo pola planete, mada kada smo vežbali jedan protiv drugog jednom prebio sam ga ko mačku lolololo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.