Prijava

mada kada smo vežbali jedan protiv drugog jednom prebio sam ga ko mačku lolololo

To si me uhvatio tek ispilelog, a ti sa prethodnim iskustvom. Nisam znao gde udaram. Mislim, bukvalno nisam znao, ja levi klik, a on te gleda dok ga mlatiš, lolo. Ja sam juče odradio trening, kaci ti otišao na spavanje.

Jok, desetak minuta samo. Očistio neku pećinu, otišao kod trenera i sada je ostalo da se nađemo damo kod one akademije, šta li je već. Večeraske.

Ajde. Mada ja ću popodne oko 6 upasti malo da izrešavam koji kvest, dok ne naletim na neki 2+ pa te cimam.

Dvorfe, čim budemo 10, 11 nivo i završimo mejn kvest na našoj planeti možemo gde hoćeš. Ako završiš pre nas i dobiješ dozvolu za paljbu sa planete dođi prvo kod nas, ako mi dobijemo dolazimo do tebe.

Uspeo sam trebo neki fajl da se obriše.Uzo sam jedi knigta il tako nešto dzoni dodaj me pošto ja ne znam kako prvi put ovo igram lolo

Popodne te dodajem.

Samo mi reci kako se zoveš.

Ja sam Kur-ajber lolo

Џони ја сам тренутно 6. левел ако се не варам. На којој сам планети појма немам искрено, све у свему Корускант нам не гине. Мада ако стигнем пре вас тамо, како бих ја могао да дођем на вашу планету уопште?

Ti si na planeti Old mantrel. Tak onešto.

pazi kada završiš sve misije glavnog kvesta na toj planeti dobiješ propusnicu da putuješ. Tamo na toj stanici gde ideš iz luke, imaš da nađeš Šatl za razne planete. Prvo na toj stanici dalje odrediš svog lika, znači svaka klasa se grana, a onda uđeš u šatl za Taytoon. Tu smo mi.

Naravno, pored main questova, dobro je i sve da odradiiš što ima na toj planeti, mada one misije gde piše 2+ moraš sa nekim jer su teške. Odradi main quest ceo i dođi kod nas, onda ćemo da očistimo i naše ako je ostalo i tvoje.

Ništa, onda popodne upadamo u SWTOR. Ja ću biti oko 6 već tamo, pa sigurno jedno do 8 :)

Ја сам гајби тек у 8 лоло. Онда сутра пикамо, тад смо вероватно сви на Корусканту.

Okupljanje Vukajlijaša na Koruskantu, sreda u 18h, 3,500 godina pre rođenja Han Soloa, lolo.

Do srede bi trebalo da napunimo levele svi i sa Dvorfom da se nađemo na Koruskantu. Taman da vidim i koliko košta gild da se napravi neki, a to može samo u upravi gildova na Koruskantu.

Inače ako neko bude ulazio još neka uzme smaglera.

Moraćemo da otvorimo posebnu neku temu za SWTOR da ne mračimo ovuda.

Ја отварам! http://vukajlija.com/forum/teme/51439-swtor-vukajlija Па драги моји републиканци извол'те.

Pogledah sad na sajtu igre na kom serveru mi se nalazi lik kog sam napravio u novembru kad sam igrao... pise The Progenitor... na kom serveru vi igrate?
Izgleda da ima neka opcija da se prebaci igrac na drugi server, pa ako to funkcionise, vrv cu da skinem ponovo igru...

Ne moraš opet igru da skidaš. Samo moraš verovatno novog lika da apraviš.

Mi smo na Red Eclipse serveru.

Formatirao sam disk pre par meseci, tako da svejedno moram da skinem igru... prvo da smorim buraza da pobrise sve tone serija koje je skidao, pa da izmerim 25 giga slobodnog prostora :S

Aj Laki.

Koju ćeš klasu da uzmeš?

Bio sam neki bounty hunter ako se ne varam... al sad videh da ne mogu da prebacim lika, ukinuli su tu mogucnost... a ne krece mi se iz pocetka nakon toliko ulozenog znoja i krvi lololo. Videcu jos, pa ako budem krenuo javljam :)