Prijava

за ХДЗ наравно.

ni za koga isto ko sad
smatram ih sve govnima

Kad sam bio prvi razred zalepio sam vukovu sliku na bicikl, pa mi domar, matori socijalista udario kera, jebem mu unuku.
U trećem sam nalepio preko pola rama crno "gotov je", al sam kera ostavio kući. Prc

Ja sam glasao za Vuka Draškovića, jebi ga.

i moj đedo. Kad je doveo princa Aleksandra pa on ljub srpski grumen zemlje svi smo plakali lolo

Prodo si nas Vuče varalico,jebem te u bradu!

NISU MOM KERU PUCALA REBRA ZA PREOKRET I SVISLAJN

A 2000. glasao sam za onog mrtvog Koštunicu.

@
dusan1001

Ovaj ženski glas sa reklame za Šešelja, jel to Suzana Mančić?
Podseća me na jen glas:)

Nisam nikad izašao na izbore a nisam zato što mi se ne sviđa ponuda, ili imaš da glasaš lopove (Milo i DPS) ili nacionaliste (opozicija, ne znam koja su partija). Naravno pričam za sadašnju političku situaciju u Crnu Goru.
A devedesetih počinje moj početak raskršćavanja s politikom, iako sam tad bio malo dijete koje je puno drkalo. 5-6 puta na dan. Ponekad i zaredom. Tad se viralo između DPS-a (Milo) i stranke Momira Bulatovića, i nju zaboravih kako se zove. rekoše mi da se ne družim puno s pravoslavnom đecom jer su oni momirovci, Srbi. A šta je Milo pitah (jer me bačiše u rebus), vele: Milo je naš. Aha rekoh, a u sebe mislim "Pravoslavac je njih, a pravoslavac je naš, a mi ne volimo pravoslavce nego samo naše, iam savršenog smisla." I eto tako postah apolitičan. A na izbore ću izać kad bude neka normalna stranka, neću da biram između dva zla od koja ne znaš koje je veće a koje manje.

Jbg, ja sam duvao u one pištaljke i gutao suzavac, i uvek sam izlazio da glasam protiv Miloševića i Šešelja, a ne što mi se sviđao neko drugi. Tad je bilo teže biti apolitičan. Sad kad su svi apsolutno ista govna, baš mi je svejedno. A kad čujem da neko kaže kako je bolje bilo za vreme Miloševića, padne mi mrak na oči.

Al mene se ne sviđa nijedna partija, a opet, što je dosta dosta je, stvarno je DPS presra, evo 20 godina. Mislim da nema potrebe da izlazim na sledeće izbore, izgubiće svakako.