Prijava

Ne bih da vređam nikoga, ali naslovom sam morao ukazati na ozbiljnost situacije.

http://www.youtube.com/watch?v=KgBx7zAVSvw

No, ozbilno, Sa jedne strane imamo Hrvatsku i povišenu tenziju od oslobođenja hrvatskih generala odgovornih za Oluju. Sa druge strane imamo uklanjanje šiptarskog spomenika terorističkoj organizaciji i skrnavljenja, rušenja i demoliranja srpskih grobova, spomenika, kao i nacionalnih spomenika.

Nakon ovoga, sa nekog realnog, objektivnog nivoa, mogu da vam postavim samo jedno pitanje:
- Za koliko će početi rat?

Опет овај Костић тролује.

neće biti rata jer nijednoj zapadnoj zemlji nije u interesu, biće incidenata, ali ne i rata.

Sranja ce biti, ali od sranja i rata ce samo Srbi da najebu.

Нико не жели рат на Балкану, Амери и Јевропа не желе да им гомила пацифиста седи и демонстрира испред парламената, ми смо научили да ћутимо и трпимо, а људима је доста крвопролића...

sedplas
Sranja ce biti, ali od sranja i rata ce samo Srbi da najebu.

boli tebe uvo ti si crnogorac :D

Људима никад није доста крвопролића.

ako i dođe do rata znam ko neće ratovat - vojvođani. oni samo čekaju poriliku da se odcijepe. pokvareniji su i od nas crnogoraca, vjekovne braće srba.

Ne zazivajte zlo. Što se 'Rvata tiče, mislim da je sa oslobođenjem generala tenzija dosegla vrhunac, a dalje može samo da opada i da se smiruje.
Što se Kosova tiče, tu nisam pametan. Neki su spominjali da je u igri opcija Preševska dolina za Sjever Kosova, možda bi to ma koliko za nas djelovalo nepovoljno konačno rješilo problem.

ako i dođe do rata znam ko neće ratovat - vojvođani. oni samo čekaju poriliku da se odcijepe. pokvareniji su i od nas crnogoraca, vjekovne braće srba.

Pa vi ste veći separatisti vi ste se prvi odcepili OPAAA

ova tema bez kvltnog vidoja ne ide:
https://www.youtube.com/watch?v=hdZFp0lnewg
nece biti rata, bice incidenata, kao sto netko vec rece...

југослав петрушић доминик, дугогодишњи агент француске обавештајне службе у ћирилици пре једно 2 месеца је рекао да ће бити 2016. рата ми, македонци, бугари и грци против шиптара. и да не може да им објасни шта их чека.

иначе шоу емисија је била тог дана, погледајте, брда занимљивости:

http://www.youtube.com/watch?v=sXXNESAZPUc

Nijedna generacija Balkana nije prošla bez rata. A devedesete već davno bejahu.

Da citiram jednog pametnog čoveka:

Rođeni ste za vreme rata ili ste u to vreme odrasli. Nije bitno kog datuma i koje godine, svi znamo sa kojih ste prostora, a ovde je uvek bilo nekog rata.

Neki su spominjali da je u igri opcija Preševska dolina za Sjever Kosova, možda bi to ma koliko za nas djelovalo nepovoljno konačno rješilo problem.

Nisam čuo za ovu varijantu koja je prihvatljiva barem meni.Kosovo je odavno izgubljeno i ko što neko reče jednom "Šta bi mi radili sa silnim šiptarima i da pripadne Kosovo nama?".Pitanje je šta je pametnije za Srbiju dal odugovlačiti ovaj spor još 100 godina i nadati se da će okolnosti da se promene il rešavati sad na svoju štetu.Rata neće biti jer nemamo vojsku i bila bi to repriza 99 jer svakako da bi se NATO umešao samo ovog puta ne bi izdržali ni 20 dana.

Šta davno, nije prošlo ni 15 godina otkako su bombe padale po Beogradu.

Трансферишете. Са друге стране драго ми је што се Срби дигну на оружје чим неки шиптар заскичи неке небулозе, то значи да нас тај неки ратнички зонфић ние издо. Можда и нисмо пизде?
Са треће стране видим вам страх у очима од рата, што је срамота, стварно срамота. А можда ипак јесмо пизде?
А са четврте и последње стране коју знам да избројим, сувише скоро смо попили пацке од натоа и амера, треба прво то да заборавимо мало па ћемо тек онда моћи опет да се играмо рата. Па да опет добијемо мало по...

ja se najiskrenije nadam da nece. U rat ce svojevoljno da ode 100k navijaca i tih budaletina, a mi ostali cemo morati na silu. Ako hoce da se tuku, nek sacekaju 2 godine da upisem fax, odem u Novi Sad, kad se Vojvodina otcepi, nek rate šta hoće ovde dole. Osim toga, nikome iz Evrope ne odgovara rat, samo ova pogranična sranja.
Nego ja imam jedno pitanje: naši teroristi, što ste pasivni decxko? Umesto što ubijate nas, bolje se bacite na ubijanje njihovih terorista jebemusve.

ће бити 2016. рата ми, македонци, бугари и грци против шиптара.

Da napadnemo mi pre tog rata bugare za svaki slučaj :)