Okupljanje Novi Sad, računovodstvena Nova godina, 1. mart 2013, 19H OBLOMOV

1. Super, samo da Frenki proveri lokal i to je to. Javite u koliko sati, jer radim petak ceo dan.

2. dajte subotu zbog ovih....

3. Zašto bi se uopšte pomeralo, koji kurac? Je l' lepo stoji ovaj datum već mesec dana? Stoji.
    Zašto se niko nije pobunio u međuvremenu? Kao, nemate kalendar, pa ne znate koji dan pada, ili šta? U suštini, to što je neko predlagao da se ide subotom... gde ćeš subotom strpati 30 ljudi? Ne ide to.
    Elem, kome ne odgovara, ne mora doći. Ni meni niko nije kriv što imam ispit u subotu ujutru. Jebi ga, šta da se radi.
    Frenki, rezerviši sutra i ćao

4. ko ne dođe sad, organizovaćemo opet...xD

5. A u koliko je okupljanje, msm gde? Prošli put smo se našli kod one zgrade nju kurac... Je l?
    Dajte govorite vreme, da znam kako sa Bilijem da se dogovorim..

6. Tako je bre! Jebeš klince, pobegnite iz škole bre, šta koj' kurac, u moje vreme nismo išli na okupljanja u NS kad smo bili klinci!

7. Dajte neko glasanje da se opali, vama iz Nsa je lako da kažete petak, kad samo, što neko reče, izađete iz kuće...
    da živim u nsu, lako bi ja sa školom, ovako kurac

8. Кад могу ја да изостанем са предавања из математике код лудог Ђуке у петак и да пређем тај дан 250 км у једном правцу, можете и ви да побегнете из школе. Ако оћете у петак, оћете. Ако нећете, довиђења пријатно.

9. Ja ću doći zbog tebe, obećao sam ti nešto...

10. majko mila, kad bi vam roditelji znali kako vi idete u čkole i fakultete... bogumi ne idem ja sa mesta moderatora dok mi ćere ne diplomiraju...

11. E da, ako imate ispod 18 godina, ne može alkohol i droga, pa vi vidite.

12. Опуштено, немојте дизати тензију, још ће неко побећи из школе да би дошао тамо и изрокао нас калашњиковим лололо.

13. Луди Чак

E da, ako imate ispod 18 godina, ne može alkohol i droga, pa vi vidite.

Hehe, ko prošle godine?

14. Hehe, ne. Skroz sam u fazonu strejt edž, mladost i zdravlje i to. Neću da gledam kako se omladina truje, pa vi kako hoćete.

15. MOGU DA POVEDEM TATU?!

16. Hehe, ne. Skroz sam u fazonu strejt edž, mladost i zdravlje i to. Neću da gledam kako se omladina truje, pa vi kako hoćete.

+1

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.