Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Evo ja da objasnim moju situaciju :)
Ovakoc ,meni bi odgovarao petak da idem ujutru u čkolu, lepo se vratim u 1, odem na voz u pola 5, stignem lepo, zajebavam se i to.
Ali idem popodne u čkolu, što znači da dolazim kući u pola 7. E sad... da sam iz Novog Sada, ni to mi naravno ne bi bio problem, n'o sam iz Vrbasa, pa je malo zajebato, jer bi verovatno onda stigao nan kraj okupljanja.
* Varijanta ''bežanje iz škole''. Ok je, ali to je po mom pitanju neizvodljivo, jer imam brata blizanca koji ide sa mnom u razred. On će u tih pola 7 doć' kući, a moj ćale (ne bih da vam opisujem tu brigu) ima prvo da me traži po gradu, a ondak po državi, tako da mi to nimalo nije pametno.
Vratiću se u kasne sate i neću videti dana narednih mesec dana.
A da mu kažem da bežim i zbog čega bežim, opet nije pametno.
Zbog ovoga sam ja za subotu, jer bih onda sve lepo stigao i iskombinovao, al ko sam ja da zbog mene pomerate, niko. Zato, ako ima još onih koji su za subotu, nneka se jave, pa da opalimo neko glasanje...
Pa ti onda posalji burazera na okupljanje, a ti idi kuci... :D
Хахахахаха
Ја у суботу нисам у НСу тако да, ако се појавим, појавим се, ако не, попијте и за мене :Д
ahhahaha :)
Nikako, on hejtuje sve što se tiče vukajlije
Поведи бураза па те ћале неће тражити лололо
E to je gora varijanta, onda će nas obojicu tražiti, još ima da pozove kuma grmalja, da nas i on traži ;)
HAHAHAHAHAH BVDLGA BACIO KOBJASN! Ja mogu iz škole dizađem, ali moj dobar drug i Vukajlijaš ima pripreme za fakultet u 11 ujutru u subotu pa bi mu odgovaralo samo kada bismo se vratili u BG oko 5, a to je neizvodljivo. E da, i ne verujem da će biti preko 30 ljudi realno, pola ovih neće doći, a zaboravilo je da kaže, evo Džoni mi je juče na prvom mestu rekao da neće moći, ima ih još sigurno.
Јбг браћала, биће окупљања (ако их организујеш). Заказаћу за петак, ипак Јанкела апрувово.
E pa onda mi samo ostaje da kažem Lepo se provedite :)
Ko sad drma kavez majku mu...
Perovicu izvadi i burazera iz skole, verujem da bi mu tesko palo. :D
Jankela može u petak, znači petak. Klinci, mršte u čkole.
ma nemoj, je l' džoni na prvom mestu?
Baš sam se zbog ovakvih prošli put dvoumio da l' da dođem na skup. Došao sam sa još par njih koju su isto KLINCI i niko nije gledao godine, već smo se svi lepo zajebavali i bilo je prejako.
A pošto vidim da ovog puta ima takvih (koji će da gledau jesam li klinac za njih), ni ne dolazi mi se.
Na prvom mestu od ovih što ne dolaze, ti dolaziš hehe. :*
EDIT: Inače ja ne bih dolazio lol.
Hahahaha, ne hejtujem ja klince, upoznao sam ih već dovoljno ovde i ok su. Nego mi se sere više od kukanja na temi. Ako ne možete da dođete jebiga, nemojte da pomerate sad svima, stoji mesec dana već da je 1. marta u petak.
Значи може :Д
Него, мало сам се погубио, која је тачна локација?
To sam napisao, evo nema sat vremena. Ako nema još ovakvih, onda u redu, nemam šta da pričam.
Nzm, nisam čitao celu temu, znam da je Fejz rekao 1. ili 2. pa sam mislio da se postavlja pitanje lolol.