Okupljanje Novi Sad, računovodstvena Nova godina, 1. mart 2013, 19H OBLOMOV

1. Da, a Sos je stavio u uvodni post da je prvog, što stoji jer je taj dan dosta autora potvrdilo da može tada (što sam uradio i ja nemajući u vidu da idem jebeno popodne).

2. Ne znamo ni mi, kad Frenki rezerviše, nek javi gde i kad.

3. Momci, nemojte se mnogo primati na Čakove postove. On se tako u početku pravi da je hejter i nabeđen tip, a u stvari je jedno veoma DRAAAAAGO stvorenje!

4. Hehehe DRAAAAGO hehehe.

5. Ja bih samo voleo da se glasa, da vidimo, možda još njih hoće u subotu...
    Ne bih ja kenjao ovoliko da mi se ne dolazi toliko, čekam jebeno okupljanje još od onog u junu i sad kad ga ima, neću doć...

6. Momci, nemojte se mnogo primati na Čakove postove. On se tako u početku pravi da je hejter i nabeđen tip, a u stvari je jedno veoma DRAAAAAGO stvorenje!

http://global3.memecdn.com/ba-dum-tss_o_786133.jpg

7. Što kao ne odeš na blok prepodne, dođeš ranije iz čkole, uzmeš opravdanje posle od lekara i dođeš?

8. To ne mogu nikako da izvedem zbog brata, koji će normalno otići u školu popodne

9. A da niste slučajno na pola dnevnika pa da ste u dve različite grupe lolol, a i blizanci ste majku mu, kao razboleli ste se istovremeno.

10. Nismo jebiga, a i bio sam pre nekoliko dana bolestan, nisam išao u školu 7 dana, tako da to nikako ne može proći :)
    Mada, ja nikako ne mogu u petak, razmišljao sam o svim varijantama.

11. E jbg, pokušao sam sve lolo.

12. Tebi hvala, jedino bi me ono Glasanje MOŽDA izvuklo, il da je neko već zakazao u oblomovu pa da samo u subotu može hahaha

13. uostalom, ima da banem tamo i zakažem za petak za 40 ljudi. ispalim naravno. i u subotu svi srećni zadovoljni dolazimo tamo ;)

14. дај бре личе побегни из школе. а капирам да ниси неки недовољни са зилион неоправданих, и ако си 4. година могу ти пуше курце. а ћале ако те јебе што бежиш са неколико часова са 18 година време ја да удариш шаком о астал.

15. pa da dobije šaku u glavu....

16. како може родитељ да те бије с 18 бре јесте бре нормални ви.

17. imam 17 godina, dosta neopravdanih, i druga sam godina :)

Tipa: ZovemseBudimirTrajkovićživimna.... ahhahaha

18. хахахаха тај фазон

па добро јбг то је већ мало озбиљније.

19. Zato u subotu lepo, a ne tu neki radni dan majku mu

20. Vrbašani su to, ćale bije i sa 60. :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.