Da, a Sos je stavio u uvodni post da je prvog, što stoji jer je taj dan dosta autora potvrdilo da može tada (što sam uradio i ja nemajući u vidu da idem jebeno popodne).
Momci, nemojte se mnogo primati na Čakove postove. On se tako u početku pravi da je hejter i nabeđen tip, a u stvari je jedno veoma DRAAAAAGO stvorenje!
Ja bih samo voleo da se glasa, da vidimo, možda još njih hoće u subotu...
Ne bih ja kenjao ovoliko da mi se ne dolazi toliko, čekam jebeno okupljanje još od onog u junu i sad kad ga ima, neću doć...
Momci, nemojte se mnogo primati na Čakove postove. On se tako u početku pravi da je hejter i nabeđen tip, a u stvari je jedno veoma DRAAAAAGO stvorenje!
Nismo jebiga, a i bio sam pre nekoliko dana bolestan, nisam išao u školu 7 dana, tako da to nikako ne može proći :)
Mada, ja nikako ne mogu u petak, razmišljao sam o svim varijantama.
дај бре личе побегни из школе. а капирам да ниси неки недовољни са зилион неоправданих, и ако си 4. година могу ти пуше курце. а ћале ако те јебе што бежиш са неколико часова са 18 година време ја да удариш шаком о астал.
Da, a Sos je stavio u uvodni post da je prvog, što stoji jer je taj dan dosta autora potvrdilo da može tada (što sam uradio i ja nemajući u vidu da idem jebeno popodne).
Ne znamo ni mi, kad Frenki rezerviše, nek javi gde i kad.
Hehehe DRAAAAGO hehehe.
Ja bih samo voleo da se glasa, da vidimo, možda još njih hoće u subotu...
Ne bih ja kenjao ovoliko da mi se ne dolazi toliko, čekam jebeno okupljanje još od onog u junu i sad kad ga ima, neću doć...
http://global3.memecdn.com/ba-dum-tss_o_786133.jpg
Što kao ne odeš na blok prepodne, dođeš ranije iz čkole, uzmeš opravdanje posle od lekara i dođeš?
To ne mogu nikako da izvedem zbog brata, koji će normalno otići u školu popodne
A da niste slučajno na pola dnevnika pa da ste u dve različite grupe lolol, a i blizanci ste majku mu, kao razboleli ste se istovremeno.
Nismo jebiga, a i bio sam pre nekoliko dana bolestan, nisam išao u školu 7 dana, tako da to nikako ne može proći :)
Mada, ja nikako ne mogu u petak, razmišljao sam o svim varijantama.
E jbg, pokušao sam sve lolo.
Tebi hvala, jedino bi me ono Glasanje MOŽDA izvuklo, il da je neko već zakazao u oblomovu pa da samo u subotu može hahaha
uostalom, ima da banem tamo i zakažem za petak za 40 ljudi. ispalim naravno. i u subotu svi srećni zadovoljni dolazimo tamo ;)
дај бре личе побегни из школе. а капирам да ниси неки недовољни са зилион неоправданих, и ако си 4. година могу ти пуше курце. а ћале ако те јебе што бежиш са неколико часова са 18 година време ја да удариш шаком о астал.
pa da dobije šaku u glavu....
како може родитељ да те бије с 18 бре јесте бре нормални ви.
imam 17 godina, dosta neopravdanih, i druga sam godina :)
Tipa: ZovemseBudimirTrajkovićživimna.... ahhahaha
хахахаха тај фазон
па добро јбг то је већ мало озбиљније.
Zato u subotu lepo, a ne tu neki radni dan majku mu
Vrbašani su to, ćale bije i sa 60. :D