Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ајде људи 2. Марта ја и Перке не можемо доћи првог, пошто је он свиња лења тешко му пада у петак. А и мени.
tako je lući, evo dvojica nas je, računajte i dučeta i ove ostale iz Vrbasa ^^
hajde subota
<3
Ајде субота, ми Врбашани доносимо ВрбаШке производе, културе и обичаје. Под производима се наравно подразумева Карнексова паштета, Виталов кечап, Данино мљеко и Меделине штрудле. И наравно смрад нашег канала.
Ок, значи петак.
Ostaje petak, doviđenja i goodbye! Nego, ko iz Beograda kreće vozom, koja frakcija?
Frenki, moraćemo da te kidnapujemo i nagovorimo da zakažeš u subotu, nema nam druge izgleda
Брате ја сам само посредник заказивања, по чету маса каже да је за петак, а не може се план мењати у 5 до 12 и онда зајебеш целу концепцију. А и бољи је петак, суботом пратим клаџу у стану цео дан, Енглези, Њемци, Белгијанци, Французи...
Imamo još 5 dana brate, to se ne može nazvati 5 do 12
Таман одиграш тикет и имаш касније за дрогу и алкохол. А у петак немаш шта да одиграш.
Ako nekim slučajem dođu svi koji su najavili, kako mislite da ćete u subotu naći mesto? Petak je bolji i praktičniji u svakom slučaju. A i ako ne budete došli u petak, čitaćemo vaše definicije i dati mnogo pluseva. :*
PETAK. U koliko sati? Ko ide u Oblomov na razgovor?
Od 6-8, videćemo još za tačno vreme. Ići će Frenki da rezerviše.
A vi što serete za subotu, imali ste MESEC DANA, brojem: 30 dana, da se skontate kako ii šta, sad ne kakite. Žao nam je što vas neće biti, ali jebiga, nije poslednje valjda. A i vi matori, jebote što ste hejteri, bili ste i vi mladi nekad.
TAKOE NA MLADIMA SVET OSTAJE, AL ETO NEK RAČUNAJU U APRELJU NEŠTO
vidim da vam slabo ide organizacija.prvo sto mi palo na moj predusretljivi um je da odete u armagedon.to vam je kod velike pecurke.znaci,tebra,blizu,ovo-ono svega.ima gore,sto bi se reklo unas,galerija.tamo moze stati po sedecim mestima jedno 20 ljudi...bez da se guraju.uz malo guranja,moze i 30.da se ne lazemo,vas nece biti vise od 17.sve u svemu,vise za duplo nego u oblomovu.nisam bio jedno mesec dana.tada pivo bilo 100 zajecarac,110 lav i jelan,zest je prosecno 90.usled novih previranja cena racunajte jos 10ak dindzi na tu cenu.verovatno...mjuza je 80-90 popic i rokic.vecina strani.kao u oblomovu mjuza,slicna.nema duvanja lepka.ne vole to tamo.obezbedjen unutarnji klozet sa vodo kotilcem.ne treba zakazivati,gore ce vam biti fraj sigurno do 7,a i dalje.za svaki slucaj ako neko zeli neka ode neko i neka vam zakaze.mada,verovatno nema potrebe.ako budete fini i ako budete pili ko ljudi moste ostati i preko radnog vremena koje je do 1.uvek se ostane do 2.verovatno i dalje jer vas ima gomila.donosite kintu,tako da...gore ce te biti separirani i onda se druzite,serendajte,onanisite unakrasno,ko sta voli.tamo necete jebati sigurno...sem ako se neko od vas prisutnih ne otvori za penetriranje.rezime je da imate prostor,necete jebati nista odande,mjuza je ok,a cuga je prihvatljiva.e,da ja sam menadzer pa promovisem lokal,dobijam procenat i sisa sam,pa vas zato serem da idete tamo,da ne bude zabune.
е, мене отпишите, јебига, стисло...
лепо се проведите и не улећите за соса у тучу лоло
necu ni ja kad nece ombre, nema smisla.
де баш 2013. нађосте...