Okupljanje Novi Sad, računovodstvena Nova godina, 1. mart 2013, 19H OBLOMOV

1. Ја сам за ово што Санитарни Чвор каже.

2. како може родитељ да те бије с 18 бре јесте бре нормални ви.

Crevo za rasol je iz raja izašlo.

3. Бијо сам у Обломову, заказано за петак, 1. март у 19 часова, мада ко кад дође. Рекао сам да ће нас бити око 20-25, ако нас буде више (а неће), додаће се још који сто и столица. Ето, организовано је, потрудите се да не испалите, обећао сам конобарици 30 ђунти бакшиша и да доводимо Дарка Лазића и Мари Мари са нама, за Дарка ће бити организоване клавијатуре. Има и стони фудбал тамо, моћи ће се и то опичити, турнир неки. Значи: ПЕТАК 1. МАРТ, ОБЛОМОВ У 19 ЧАСОВА, ЈА ЗАКАЗО

4. Нек дежурни медатор промени наслов теме да виде људи.

5. Daj da se nađemo negde pre toga?
    Stićko?!

6. како може родитељ да те бије с 18 бре јесте бре нормални ви.

lol pa mene matori eo bije u 22. čim popije malo op, odi vamo

7. E satnitarac, odma posle tog Armagedona je Kamelot. Tamo znaju sta da mi donesu cim sednem. :)

8. nije los ni kamelot.nisam bio,al prica se.kazu da ima pivo od litru :)
    jedan dan cu da odem.

9. kamelot ima ono roze pivo!

10. level gej-mnogo!tu mac grli.

11. pih, isti procenat alkohola, savršen ukus, još domaće
    what's not to like!

12. roze pivo,k'o paradajz u januaru.svetogrdje i blud!

13. pravim pivopijama je bitan ukus, a ne izgled

14. Obično bijem ovo svetlo od litre u keramici. Nego je problem što umem da sabijem preko 5 komada. I tamno je lepo i crveno je lepo. A osoblje je na usluzi.
    Gadan je i meni taj, tamo Oblomov, ali dolazim da vas vidim i neću da vam komplikujem. Pijem ja pivo i ispred radnje od -20 do +50.

15. pravim pivopijama je bitno da je pivo pivo,a ne neka obojena splacina.

16. pa ono, ti probaj pa ćeš vidjeti da nije splačina
    najlakše je kritikovati kad ne poznaješ nešto

17. nema tu sta da probam.obojeno,natrpano sranjima.ne moze nijednim procesom da porozi,tako da....jeste,u svakom ima nekih sranja,al ne moram i extra dodatak hemudze da uzimam.danas i govno moze da bude ukusno.zna najbolje matijevic po njegovim mesarama.ukusne kobaje i ja ih ne jedem.bas sam tenkre.

18. E sad sanitarni. Ne preteruj. Osim hmelja, koristi se žuti i crveni grejfut, za dobijanje gorčine. Ima i za boju par recepata, nije svo pivo zuti lager iz kukuruzne melase sa extratom slada i veštačkim hmeljom. Uostalom:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pale_ale i http://en.wikipedia.org/wiki/Lager
    pa ti vidi.

19. koliko je receno to je domace pivo,zar ne?kakve veze ima ovo sa tim?drinkajte sta hocete,branite kamelot,zabole me tuki.to vam je kao rolanje pljugi,sada bas postalo popularno.zdravije je,duvan je to,kupicu ga na pijaci.samo sto niko ne razmislja kako se taj duvan cuva i cime se sve prska kako ne bi bilo nekih govana i kako bi ostao sto duze svez.ovo sto se prodaje po kutijama je teska krsina,al opet je bolje jer je standardizovana serijska proizvodnja koja ima kakvu-takvu kontrolu.ovo sve ostalo kada je "domace"moze da se radi proizvoljno.

20. maaa da, a pivo (neobojeno) prave od čiste izvorske vode, bez ikakvih dodataka, dok ga mrmot nježno sipa u flaše uz prijatan intermeco u pozadini
    šuur :D