Okupljanje Novi Sad, računovodstvena Nova godina, 1. mart 2013, 19H OBLOMOV

1. а да померимо за недељу? тад би контам свима одговарало

2. Ракија је прошла неопходне тестове од највећег алкоса у кући, оног чупавог са мојих снимака. Покочићемо се.

3. Pa ja moram da dođem samo zbog ovog stoni fudbala, ako ne ništa drugo.

4. maaa da, a pivo (neobojeno) prave od čiste izvorske vode, bez ikakvih dodataka, dok ga mrmot nježno sipa u flaše uz prijatan intermeco u pozadini
    šuur :D

kao sto sam napisao da je krs,al opet je serijski standardizovani krs.s'obzirom kako nas truju hranom,ne znam zasto nas ne bi trovali i pivom.a nas covek voli malo da nabaca necega da ima vise.a tek kada vidi nesto novo,dupe mu zine.i definitivno je bolje kada ima prirodnu boju nego da se boji.pa makar i cvecem.uglavnom,nije bia poenta da ti napadam pivo,vec samo da kazem da je grli i malo gej zbog boje.kasnije krene odbrana piva,al u pogersnom smeru.ende s'moje strane ;)
    nek se ljudi ugovaraju ovde.

5. https://www.youtube.com/watch?v=Y0tMF77ZqlQ
    Химна окупљања, изводиће је Давид, Чак и моја маленкост.

6. Stižem oko 8. Bač, nemojte svu rakiju popiti bez mene.

7. Биће кило ракије, и да оћемо не можемо сву да је попијемо. :Д

8. Има ли неки армоникаш да нам ово одсвира?
    https://www.youtube.com/watch?v=c-sDet31CA8

9. Daj da se nađemo negde pre toga?
    Stićko?!

Ja sam za, why not. U petak nakon 3h ionako nemam nikakvih obaveza.

10. Koji psiho harmonikaš.

11. Pa ja moram da dođem samo zbog ovog stoni fudbala, ako ne ništa drugo.

to praimo ekipe, da se prijavite...kao što smo rekli pobednici dobijaju enormne količine piva i device :ovo čitaj kao pičke jer devica nemamo: a ako Manča pobedi organizovaćemo i neku gejštinu nemaš frke

12. :ovo čitaj kao pičke jer devica nemamo:

A ovo čitaj kao Desanku jer ni pičke nemate :)

13. Da ponesem i sony da pikamo ahahahah

14. PONESITE KURTONA, PUNO KURTONA PONESITE

15. baloni skupi pa da imate alternativu za dekoraciju :)

16. Како ми се долази, у пичку материну. Ал' нема се кад.

17. A ovo čitaj kao Desanku jer ni pičke nemate

e jebiga sad, odmah opada motivacija za pobedu na stonofudbalskom turniru...mada možda bolje da je nagrada značka lolololo al bi se grizlo kaka pička kakvi bakrači

18. Ninka, organizuj se i dolazi, da ninčimo!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.