Prijava

Šta mislite o "Bong fazonima"? Da li vam je išta od toga smešno i zanimljivo? Da li je postalo lejm mnogo brzo zbog silovanja fore, kao što se desilo sa pečatom? Da li je BONG zapravo samo bio šansa za neke da ispemuju sajt i eventualno poboljšaju svoj skor kojim plusem pisanjem gomile definicija koje uključuju bong i time zatrpaju čak i poneku dobru foru?

Stogu sena, tebi samo krivo što nisi na vreme napisao koju bongo buda defka da se ogrebeš za koji za plus hehe

Pa neka se nešto dobro dešava.

Ne, video sam na vreme, nije mi bilo smešno, gomila ljudi zatrpala sajt sa tim, onda kad su neki koji imaju krune i čuda, koji su kasno došli, odlučili da uzmu za sebe koji plus i napisali po 5-6 definicija o jebenom Bongu. Naravno tu nije kraj, evo i danas se pišu takve definicije koje su, da kažemo, plagijati onih iz prvog dana, imaju isti naslov i naravno sličnu konstrukciju definicije jer nema beskonačno mnogo izraza gde se u našem jeziku pominje Bo(n)g.

Meni su bong fore smešne, ali one montaže sa "A gde je pečat" mi nisu nikad bile smešne. Ali nisam otvarao glupe teme zbog toga.

Bong: Govno ili kul fora?

Друштвени паразит.

Šta otvaraš temu koji kurac. To je klasično "šizenje" nastalo na ovom sajtu i trajaće neko vreme i proće (МОД ЕДИТ: ''проћи ће''). (trajanje uglavnom zavisi od kvaliteta fore).. A ova je u rangu sa pečatom, smorila nakon 2 sata. Al uvek će neko da forsira i dalje iako je smorilo (uglavnom onaj, ili oni, koji su smislili foru).

Šizenje, sprdnja, zajebancija jbt. Šta koj kurac otvaraš teme zbog toga? Trajalo je jednu noć i bilo je i vrhunskih i govno defki na tu temu... Ako te toliko smara lupaj minuse ili ne čitaj. Neko već napisa konačno se nešto i desilo ovde. I to otvaraš temu kad se šizenje završilo...
Biće da ti je krivo što i ti nisi napisao neku i ovajdio se za neki plus viška jer nam je to svima životni smisao...

I da:
http://relocationtips.net/wp-content/uploads/2012/08/pad-lock.png

Било је занимљиво сат времена у вр главе, онда су кренуле нубаре да дефинишу.