Šaćiri Klub "Boza Besa Kavaje Nefči"

1. Može Matko. Koju bi ti poziciju?

2. Matko, možeš ako želiš da dođeš jedan dan u trening centar Prizren 2 i odradiš trening (te isti detaljno opišeš ovde) sa borcima. Pa ako se pokažeš dobiješ mesto prvog asistenta krotitelja. Pomoć je uvek dobro došla.

3. Eto, ponudio Deki, ako hoćeš odradi to.

4. Е Џони, пита Едита Тахири колико би нам дуго требало да оформимо и женски тим. Јахјага хоће да буде капитен.

5. Е Џони, пита Едита Тахири колико би нам дуго требало да оформимо и женски тим. Јахјага хоће да буде капитен.

Pa zavisno od uspeha muške selekcije. Ako barem kup uzmemo ove godine, formiraćemo i respektabilne ženske i omladinski tim.
    Jahjaga bi bila ozbiljno pojačanje i kapiten.

6. http://www.youtube.com/watch?v=RzPdqp0KQMI
    EVO GA KORTEO KROZ GRAD NAS ECB-a! ZANEMARITE OVO ŠTO PIŠE DELIJE :D

7. Bogami "Ethnic Cleaners" su ozbiljna navijačka grupa lolo

8. Ima li neko nezvaničnu informaciju kada možemo očekivati prve okršaje? Vidim da već ima nekih oformljenih klubova, mogli bi neku "prijateljsku" odigrati ako je poznat sistem borbi.

9. Ja se prijavljujem za bilo koju poziciju, mogu da dovedem lidera vidarskog tima, jer bi ga valjalo oformiti za prezivele fajtere. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7f/Mother_Teresa.jpg/250px-Mother_Teresa.jpg

10. te isti detaljno opišeš ovde

Ipak , nisam za toga.
    Džoni,formiraj UO.

11. Ускоро се јављам са новим појачањимa.

12. Pazi kolutić, ne treba nama hiler u principu jer ovaj sport je takav da i kada ti pogine borac, srećan si jer je šiptar. Ne mo'š da izgubiš.

13. That makes sense, onda neka Majka Terezija bude "nagrada" za pobednika. Da ih demoralisemo malo. U publici da vide neki njen boobs flashing i jedan siptar manje.

14. Jesi li čitao pripremni meč između Rugove i Miralema?

15. Ozbiljna grupa! al morate da nas branite od insajdera :D i MAJKI SREBRENICE :D

16. Jesam deky , svaka čast na onome,ali ja nisam kadar onako nešto napisati.

17. Jesi li čitao pripremni meč između Rugove i Miralema?

Ako ovo meni upućeno:

Jesam, al' ne znam oće li to biti oficijalni način borbi. Ne znam kako bi se to bodovalo uopšte.

18. Jesi li čitao pripremni meč između Rugove i Miralema?

Jesam. Prokomenterisao sam da je do jaja i da sam se izvrištao i da je vrhunski opis pomoćnog terena.

Evo, ovo su biseri nase omladinske skole.

Neka treniraju pod budim Lukićevim okom, dok stasaju za Ratkove treninge!

19. deky_aod, jesam.

Edit : Ako je bilo upuceno meni lol. Nego ja se prijavljujem za bilo koju funkciju, gde treba da se potpisem?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.