Ja samo da kažem da ako prođe Deky-ev prijedlog za ono definisanje likova, moramo imati spremne megdandžije.
U svakom slučaju bilo bi fino ulogovati se na Vukajliju i vidjeti 3-4 strane najnovijih definicija čiji su naslovi imena Šaćiri boraca.
Jesam, al' ne znam oće li to biti oficijalni način borbi. Ne znam kako bi se to bodovalo uopšte.
Pa žrebom izvučemo protivnički klub oni odrede svog borca mi svog. Krotitelj tog borca piše defku borbe. Dakle ima dve vezije borbe naša i protivnička u vidu definicije. Ona e ocenjuje 24h pa ko ima bolji skor pobeđuje njegov šiptar ostaje u priči klub ide dalje ka osvajanju trofeja, poraženi je izgubio šoptara (jedan šipac manje) i tako do konačne pobede ŠK BBKN, koji je evidetno okupio najjače borce (a i krotitelje).
Jesam deky , svaka čast na onome,ali ja nisam kadar onako nešto napisati.
Ne možeš da znaš dok ne probaš, dakle tema: Trening boraca ŠK BBKN. UBR čitao sam ti defke, ok pišeš nema sumnje da bi mogao i ovo da odradiš, za dobrobit kluba. Ako želiš, naravno...
Pa žrebom izvučemo protivnički klub oni odrede svog borca mi svog. Krotitelj tog borca piše defku borbe. Dakle ima dve vezije borbe naša i protivnička u vidu definicije. Ona e ocenjuje 24h pa ko ima bolji skor pobeđuje njegov šiptar ostaje u priči klub ide dalje ka osvajanju trofeja, poraženi je izgubio šoptara (jedan šipac manje) i tako do konačne pobede ŠK BBKN, koji je evidetno okupio najjače borce (a i krotitelje).
Predloži sistem na temi Šaćiri saveza. Odličan je.
Mi imamo 6 boraca što bi značilo 6 defki.
Čak i da moraju zasebni autori po Šaćiriju, imamo dovoljno definidžija da odgovorimo na napade njihovih Šaćirija.
Ako borbe budu uključivale bilo kakav oblik pisanije, nosimo titulu 1/1
deky,ne bih ja mogao napisati neku takvu defku,mogao bih da pokušam ali onda rizikujemo da izgubimo šaćirija.
EDIT: Ovo mi je bio 500-ti post na forumu.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ko će da bude kontra-obavještajac?
Bilo bi lijepo formirati Upravni odbor i postaviti potpresjednike,ali možda je bolje sačekati da nam se pridruži još ljudi.
Nemaj brige omladinska radi punom parom. Sredoje nam se prikljucio i pomagace Milanu da stvori rasne borce.
Može to i sad. Postaviću nekoga već. Mada potpresednici moraju aktivnije da učestvuju, tu mislim na Agija posebno.
Ja samo da kažem da ako prođe Deky-ev prijedlog za ono definisanje likova, moramo imati spremne megdandžije.
U svakom slučaju bilo bi fino ulogovati se na Vukajliju i vidjeti 3-4 strane najnovijih definicija čiji su naslovi imena Šaćiri boraca.
E Џони, и ми навијачи имамо неко мјесто у управи клуба, стандардно. Да возам џипа по Сењаку лоло
Ja sam spreman da pucam nove defke kada god zatreba.
Može li se meni izmisliti neka direktorska fotelja?
Ne možeš da znaš dok ne probaš, dakle tema: Trening boraca ŠK BBKN. UBR čitao sam ti defke, ok pišeš nema sumnje da bi mogao i ovo da odradiš, za dobrobit kluba. Ako želiš, naravno...
Može. Na primer, Menadžer za logistiku a?
Predloži sistem na temi Šaćiri saveza. Odličan je.
Mi imamo 6 boraca što bi značilo 6 defki.
Čak i da moraju zasebni autori po Šaćiriju, imamo dovoljno definidžija da odgovorimo na napade njihovih Šaćirija.
Ako borbe budu uključivale bilo kakav oblik pisanije, nosimo titulu 1/1
Ti si predcednik, razradi još malo i predloži ti (realno mene ne jebu ni 2% :)), onako zvanično. Ili daj Agiju da to sroči ko što ume. KUP JE NAŠ!
deky,ne bih ja mogao napisati neku takvu defku,mogao bih da pokušam ali onda rizikujemo da izgubimo šaćirija.
EDIT: Ovo mi je bio 500-ti post na forumu.
СТАДИООООООООН ПУУУУУУУУУУУУУН
У ДИМУ СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Podržavam i ja sistem. Ako bude takav možemo imati i više Šaćirija onda.
Ima li jos klubova ili smo jedini?
Ne moraš defku, nego post ovde na temi. Da vidimo od čega si. Trening pred buduće borbe.
Pokušaću nešto ,pa ću postaviti.
Ima ih još ali jedino ovde sve odiše disciplinom i željom da se eliminišu šipci kroz Šećiri borbe