Prijava

ako nekad otvorim bilo kakav posao, tvrdo cu da platim ovako nekog coveka da mi vodi finansije i logistiku :)

upoznaću te sa njim lolo

To je već ciganisanje

Samo što on ne smrdi i zna sve padeže

sve sto imam u novcaniku moram da potrosim istog dana, jbg.

Samo što on ne smrdi i zna sve padeže

Ne u tom smislu. Upoznao sam ja cigane koji su kulturniji, obrazovaniji i imaju mnogo više novca od prosečnog Evropljanina, ne samo Srbina, priča o izrazu, mojne da troluješ... :)

štedim, nego šta. Imam vazda bar 50e u tajni štek, a ne radim.

Dionysio, znam ja naravno na šta on misli kad kaže ciganisanje.. Vala, čoveka nije sramota da uzme ciglu sa ulice, zato je i sagradio kućetinu i prima stanare...
U svemu ti se vrti sramota i dokazivanje i umišljanje da je skuplje-bolje..
ko da je pa bitno da li ćeš uzeti premijin hleb ili onaj poseban sa susamom koji je pedeset dinara skuplji.. e tu ti je ušteda!

Знате на чему још може до јаја да се уштеди? НА РАНИ! Да ли ти је реално потребно да будеш толико ђембео? Није! Укини себи један оброк, један оброк је сигурно 50 до 150 динара (некад и више, а некад богме и мање), 30 дана по 100 динара КОЛИКО ЈЕ ТО ПАРА? ТО ЈЕ 150 ХИЉАДА!!! А колико хране редовно бацаш? Колико? Ето видиш. Дакле једи мање бре! А и бољу линију ћеш имати. Или једи здравије, здрава храна је одувек јефтинија (ако не рачунамо паштете и слична говна, првенствено мислим на биљчице, и цералије Валсинарб™, лололол).

trpež i krpež kuću drže.

@enemy

To i ja kažem mojima. Možda i ja jesam izbirljiv za neku hranu, ali to nije ništa puno para. Ušteda je ako kupiš sky kolu, a ne koka kolu. Dobro, možda jeste to štetnije, ali ćeš svejedno kasnije umreti od nečega :)

Nekad nešto i ušićarim, al me nedlja jebe, npr, izdvojim 20-30 marki i ne odem petkom u grad, kontam radne mi subote ne valja svakakav na poso, i onda nedljom odem na kavu i spičim 60 i jebi ga, ne da se guzici zapoviditi da ga jebes

Štedim na svakodnevnim stvarima da bih onda to spičkao na neku glupost.

U poslednje vreme mi se ne da uštedeti nešto pa to ti je..