Било би много добро кад би се негде код реакција ставио линк за листу тих реакција за надметање, чисто да буде приступачније.
Знаш оно као гледаш реакције, и као дај да видим како стоје ове на такмичењу и кликнеш одма' ту и тако...
enemyofthefreeworld
Било би много добро кад би се негде код реакција ставио линк за листу тих реакција за надметање, чисто да буде приступачније.
Знаш оно као гледаш реакције, и као дај да видим како стоје ове на такмичењу и кликнеш одма' ту и тако...
Ми ево бришемо редовно, тако да не би требало да буде проблема, само да не прескочимо неку супер реакцију нпр, али за тај случај постоји тема за пријаву и ето...
Ја искасапих реакције ноћас, нисам одавно овако чистио :)
Kaizene, znam da ti postavljaš pravila, ali ima i onih koji bi napravili neke druge reakcije, a ne samo muzičke, tako da je to pravilo pomalo i nepravedno.
glavni
Kaizene, znam da ti postavljaš pravila, ali ima i onih koji bi napravili neke druge reakcije, a ne samo muzičke, tako da je to pravilo pomalo i nepravedno.
A da probaš sa selektovanjem pri samom pravljenju?
Recimo: "napravi reakciju" i normalna kvota
i "Napravi reakciju za nadmetanje" i jedna dnevno,
te bi se pri tome izbacilo i ronjanje modova i traženje muzičkih reakcija, jer bi mogle odmah da se ubacuju na listu, a modovi samo da je čiste s vremena na vreme.
Дакле овај линк:
http://vukajlija.com/nadmetanje/muzicke-reakcije
само се нпр жутим словима испише између календара и одабраних. Мсм да би било кул.
Enemi, to možeš uraditi tako što skroluješ stranicu na vrh i klikneš na ono gore narandžasto. Odmah te baci tu.
Баци на она објашњења, не на реакције. А и ко зна да ли ће тај банер да стоји ту стално ил ће Каизен да прода простор и шта ћемо онда! хДДД
Саћу напишем каизену.
Bolje je staviti poseban deo za ovo s tim da obične reakciju funkcionišu kao i uvek, u muzičkim jedna reakcija dnevno je dovoljna, ugušiće sajt.
Ми ево бришемо редовно, тако да не би требало да буде проблема, само да не прескочимо неку супер реакцију нпр, али за тај случај постоји тема за пријаву и ето...
Ја искасапих реакције ноћас, нисам одавно овако чистио :)
Au brate, tek će biti posla, ali samo staloženo i bez nervoze :) Kajzene da isplatiš modovima trud.
А биће, али што ћемо, ионако нема много посла на дефкама, па можемо мало дић' гузицу и побрисат' по коју реакцију :)
Smanjena kvota na 1. Juče je bilo previđe đubreta.
Znam, ali ne vidim bolje rešenje za sada.
+11111
Hvala ti Tvorče što si me udostojio odgovora lolo
Shvatam. Malo me potreslo kad sam vidio -1 na reakcijama...kad ne upado sa stolice.
Ništa, izdržaćemo.
A da probaš sa selektovanjem pri samom pravljenju?
Recimo: "napravi reakciju" i normalna kvota
i "Napravi reakciju za nadmetanje" i jedna dnevno,
te bi se pri tome izbacilo i ronjanje modova i traženje muzičkih reakcija, jer bi mogle odmah da se ubacuju na listu, a modovi samo da je čiste s vremena na vreme.
Још један проблем због реакција. Следећи пут јави три дана унапред кад 'оћеш да правиш неку промену, да знамо да се спремимо. :)
http://www.dodaj.rs/f/2Q/5K/ajJcQq8/reakcije.png
ili barem javi mesec unapred da napravimo dovoljno duplih naloga
http://www.dodaj.rs/f/2Q/5K/ajJcQq8/reakcije.png
Ovo će da bude 1 čim prođe 24h od poslednje napravljene (a ne 3 dana)
Е супер, хвала на обавештењу!
А бем ти такмичење, ај бар повећајте број дефиниција да бар нешто радим.