NOVO: Nadmetanje!

1. Ми ево бришемо редовно, тако да не би требало да буде проблема, само да не прескочимо неку супер реакцију нпр, али за тај случај постоји тема за пријаву и ето...
    Ја искасапих реакције ноћас, нисам одавно овако чистио :)

A đe je to?
    Inače Kaizene, bolje da si kupio 100k kondoma da deliš klincima koji su najduže bez prestanka online, veruj mi, counter bi ti se usijao!
    A ovo za jednu dnevno, sad mogu i ja da se bunim kao makaron! Mada on je imao kvotu 30, a ja kvotu 4... :)

A da probaš sa selektovanjem pri samom pravljenju?

Recimo: "napravi reakciju" i normalna kvota
    i "Napravi reakciju za nadmetanje" i jedna dnevno,

te bi se pri tome izbacilo i ronjanje modova i traženje muzičkih reakcija, jer bi mogle odmah da se ubacuju na listu, a modovi samo da je čiste s vremena na vreme.

To sam ja i predlagao...i ispao smešan što sam mislio da je tako napravljeno!

2. Al je Kaizen uvalio modovima ovaj put do balčaka. Pa ko će da postigne da vidi i označi sve muzičke reakcije, sigurno će da prođu neke bzv, a neke dobre će biti zatrpane i neće se videti. A što je najgore ne možeš na onoj temi predložiti svoje za nadmetanje, a jadno je da se žališ da ti reakcija nema notu. Sad treba da juriš druge autore, da ih smaraš kako su moderatori prevideli tvoju reakciju i da ti predlože tamo za nadmetanje. Možda je i ovo zabranjeno, ali onda ko ti garantuje da će ijedna reakcija koju budeš napravio ući u nadmetanje. Što je najgore, ovi autori koji su povezani i jedni drugima stalno komentarišu defke u fazonu "Bravo" "Hvala", oni će se najbolje povezati i jedni drugima predlagati, dok ostali koji se ne ližu sa drugima zbog pluseva i odabranih i koje je blam da tražimo od nekoga da napomene kako određena reakcija nema notu, ima da ga ispuše.
    A po skoru muzičkih, rekao bih da je ljudima već to dosadilo ili da udaraju minus na svaku takvu reakciju ne bi li njihova bolje prošla. Do sada je bilo samo hejtovanje definicija, a od sada možda i reakcija.
    Kontam da se Kaizenu svidela tema sa estradnim gifovima pa ga je zanimalo kakve bi bile reakcije sa tom tematikom.
    UIglavnom, moderatori, srećno :)

3. Kajzene, ne znam da li si video ovaj sajt ali tu, kad god se neka reakcija ovde postavi, automatski je kopiraju, možda dva sata posle. Poslala sam ti preko kontakta, nadam se da si video.

4. znamo za to.
    Hvala u svakom slucaju

5. Je l' Kaizenu neko hakovao nalog?

6. Što je najgore, ovi autori koji su povezani i jedni drugima stalno komentarišu defke u fazonu "Bravo" "Hvala", oni će se najbolje povezati i jedni drugima predlagati, dok ostali koji se ne ližu sa drugima zbog pluseva i odabranih i koje je blam da tražimo od nekoga da napomene kako određena reakcija nema notu, ima da ga ispuše.

To je tako bilo uvek, tako će i biti. Ima ovde klanova ali ne sumnjam da su moderatori neutralni, mada kada nema nekog kvaliteta, vraćaju se dobrim starim autorima. A što se tiče muzičkih reakcija, slažem se sa Kostićem da se ispod kalendara stavi link ka njima jer bi tako bilo preglednije i lakše za postavljanje. Slažem se i za odvajanje običnih od muzičkih reakcija.

7. A onda klinci sa fejsa udaraju minuse i pišu da su reakcije na Vukajliji plagijati..

8. Nije to nikakvo predlaganje reakcija, nego kada vidiš muzičku bez zelene note, okačiš tamo na temi samo da je modovi prebace. Ništa drugo.

9. slažem se sa Kostićem da se ispod kalendara stavi link ka njima jer bi tako bilo preglednije

Слажеш се са Енемијем, јер је то Енеми предложио. :Р

10. Gde, kad? :) I sa tobom se slažem :)

11. Bezveze je ovako, nece uopste biti puno reakcija, a pola njih ce biti pravljene za ovo takmicenje... Treba da se odvoje muzicke od pravih reakcija... Neka mogu autori da objave jednu muzicku dnevno, a za obicne da ostane isto pravilo kao do sada...

12. http://www.dodaj.rs/f/2s/7F/15VIMBfx/new-bitmap-image-3.png
    Kaizen lerdi, brate kakve to tablete deliš? :)
    Eto ljudi odmah prave stranice na fejsu, traže pluseve, eee...

13. Ију! Шокантно! То никако нисмо могли да очекујемо...

14. Da li će muzičke reakcije imati drugačiji tretman na sajtu?
    Ne. U skladu sa uslovima korišćenja sajta i one mogu biti obrisane...... !!!promovisane na fejsbuku!!! i sl. po oceni moderatora.

Дозвољено је рекламирање по фејсбуку, јебига :)

15. @ Stog Sena

Daj taj link od reakcije da pecnemo +.

16. Au koji hejt na ove muzicke, necu ni da ih pravim... Odu u minus brze nego klima na Sibiru.

17. Сви се надају да ће да освоје таблет, а са таквих хејтовањем пичкастим најрадије бих прекинуо такмичење.
    Ово у суштини доказује која смо ми стока похлепна и завидна, али ај'...

18. Meščini da nagrade rade svoje na muzičkim rejakcijama. Naime, odjednom se istančao ukus ocjenjivača te se na sasvim solidnim reakcijama očas posla nakupi kamara minusa.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.