Kaizene samo da ti kažem brate, da ti nije fer ovo što si pojedine okačio na fb .. Jer ti stranica ima 500 000 lajkova .. Svaku koju si okačio je bukvalno osvojila tablet, i koji se tuki još dobija .. I odaberi im to, da se ne mučimo mi opstali da pravimo :D
Voleo bih da se završi oma! Da mogu kao čovek da funkcionišem, a ionako sam odustao od muzičkih, libo me jaje za cepanicu, a i mnogo stvari treba da se poklopi za to, nije samo dobra reakcija bitna...
samo do kraja.
A nije moglo da se napravi poseban deo gde će biti samo muzičke, da se ne ložimo ni mi ni muzičari badava...? Sad je kasno, ali cela sprdnja je mogla da se izbegne...
Ma koje takmicenje...Ovde obicni smrtnici ne mogu ni da udju na rang listu jer svaki takmicar koji je do sad progurao svoju reakciju sledeci novi koji postavi oni lupaju svi minuse bez obzira da li je ok ili ne!!!!Moderatori daju dva do tri +, ali takmicari rokaju - samo da bi se oni takmicili i da bi povecali sanse za njihov dobitak!Jadno skroz...
Ja ocenjujem objektivno. Ako je dobra dajem plus, ako je kođe minus. U principu uvek se na Vukajliji bilo šta da je u pitanju rukovodim samo time.
Znači dobro +, loše -
EDIT: Za sada inače nisam zadovoljan jer se sve svodi na Sašu Popovića i Karleušu. Mora to kreativnije.
Потплаћени модератори. лоло
Znaš kako, niko od moderatora ne kači tako da me boli kićoni, žalite se kaizenu.
Потплаћен Казан!
I ja primjetio.
Pretpostavljam da Kaizen oće da namjesti da neki njegov rođak dobije tablet.
Kad će ovo bit gotovo?
http://vukajlija.com/recnik/autori/251884
hahaha ladno na fejsu Vukajklije ima objavljenu muzičku reakciju
hahaha ladno na fejsu Vukajklije ima objavljenu muzičku reakciju
Kaizen da da moralnu ostavku. Privremeni administrator da bude SimeSrbin.
Глупа јој је ова реакција.
Minus.
Jednu dnevno postavljam na fejs sa takmičenja. Neće se ponavljati autori. Svaki iole dobar autor će se pojaviti tamo.
da iskoristim da Vas priupitam nešto.
do kraja takmičenja će biti ovo ograničenje u broju reakcija koje možemo da postavimo? ili je možda to trajno?
samo do kraja.
djes kajzene, aj odaberi nesto za dobra stara vremena.
Kaizene samo da ti kažem brate, da ti nije fer ovo što si pojedine okačio na fb .. Jer ti stranica ima 500 000 lajkova .. Svaku koju si okačio je bukvalno osvojila tablet, i koji se tuki još dobija .. I odaberi im to, da se ne mučimo mi opstali da pravimo :D
Ja se ni ne mucim, muzicke rejakcije su previse mejnstrim.
I am being mainstream, because not bein mainstream is too mainstream.
Dakle, ta takmicenja u tematskim reakcijama ce da traju po mesec? Dva? Tri?
Sad kada kaze nedelju dana pa da se zapitam odakle toliko tableta... :P
I podrzavam sto je rekao Kobe braTe.
Nači da se očekujem tamo na fejzu
Voleo bih da se završi oma! Da mogu kao čovek da funkcionišem, a ionako sam odustao od muzičkih, libo me jaje za cepanicu, a i mnogo stvari treba da se poklopi za to, nije samo dobra reakcija bitna...
A nije moglo da se napravi poseban deo gde će biti samo muzičke, da se ne ložimo ni mi ni muzičari badava...? Sad je kasno, ali cela sprdnja je mogla da se izbegne...
Ma koje takmicenje...Ovde obicni smrtnici ne mogu ni da udju na rang listu jer svaki takmicar koji je do sad progurao svoju reakciju sledeci novi koji postavi oni lupaju svi minuse bez obzira da li je ok ili ne!!!!Moderatori daju dva do tri +, ali takmicari rokaju - samo da bi se oni takmicili i da bi povecali sanse za njihov dobitak!Jadno skroz...
Ja ocenjujem objektivno. Ako je dobra dajem plus, ako je kođe minus. U principu uvek se na Vukajliji bilo šta da je u pitanju rukovodim samo time.
Znači dobro +, loše -
EDIT: Za sada inače nisam zadovoljan jer se sve svodi na Sašu Popovića i Karleušu. Mora to kreativnije.