Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Zasto je obrisan moja reakcija koja je ukljucivala vrh gif, i kepsn u kome se pominju i Sasa Popovic, Karleusa, PGS i Zvezde Granda. Bila je i smesna. Imala je he he. Stvarno nije fer. Niste je ni u muzicke stavili. Molim da se ta odluka revidira, reakcija vrati i postavi u muzicke, ako nista da rasteruje ostale. fala.
Ja bih zeleo da svedocim u korist Atifa... Reakcija je stvarno bila vr' i neopravdano je obrisana...
ja nisam odavleeeeee
Па добро Бруце, бар ми једном изађте у сусрет. Ово тражим ко поклон за рођендан.
Ako je neki autor banovan, a njegova reakcija ucestvuje u takmicenju, da li ce reakcija biti '' vazeca '' ili ne?
Bice, sto da ne. Pa ne ocenjuje se autor, nego reakcija :)
http://vukajlija.com/reakcije/66646 Zažto Lepi nije u muzičkim, žažtooooo? Nikad se nisam žalio, ali Lepi da nije u muzične reakcije more??? Eeeeee da gu jebeeem!
Tako vas volim. :)
Kad će kraj Kaizene?!?!?!
Daj vraćaj reakcije u normalu, hoću svoje 4 reakcije...
Razdelite tablete i ajd u PM i tableti i Grand i sve...nijednu nisam NAMERNO (sebi u inat) napraviJo muzičku reakciju...koi će mi đavo!
Kao što svi vide - minusi se lupaju samo tako (video sam par sjajnih muzičkih reakcija sa groznim skorom).
A što se tome ne bi stalo put na jednostavan način:
Ko učestvuje na takmičenju - ne može da ocenjuje reakcije koje imaju notu (odnosi se i na duple naloge)?
P.S. Mogle bi i da se pobrišu ocene takmičara sa "notiranih" reakcija.
Jel do kraja februara ili do kraja marta ?
Smorio sam se više, neam ideja. Šta je rečeno na sastanku vrhovne partije ?
http://vukajlija.com/nadmetanje/muzicke-reakcije/info
Kraj nadmetanja je 05.03.2013. u 00:00.
Izbačena je i rang lista:
http://vukajlija.com/nadmetanje/muzicke-reakcije/rang-lista
Dakle, ne ocenjuje se najbolja reakcija, nego autor sa najvećim skorom svih njegovih muzičkih reakcija, sabrano? Grešim li? Ako ne grešim, to je MORALO da bude nekako bolje istaknuto u startu.
EDIT: Al' ae, prvi put se ovako igramo, pa je ok, znaće ljudi za sledeći put :)
EDIT 2: Mada bi svakako bolje bilo da, ako se igraju već sve muzičke reakcije autora-učesnika, da plasman određuje prosečan skor svih tih njegovih reakcija. Zbir je nekako... njah.
evo, i ja gledam i ne vjerujem.
Da, trebali je to istaći nekako....za sledeći put da znaš kume...istačinji lololo
Добро је, "наши" воде. Било би срање да је другачије.
Znači oni koji mogu da naprave više reakcija dnevno pobeđuju...Mislim da to nije fer... Mislim, svaka njima čast, zaslužili su dnevnu kvotu koju imaju, ali mora to malo drugačije da se organizuje.
Ne može niko više reakcija da pravi dnevno. Ograničeni su svi bili na jednu pa je samim tim bilo fer.
I predlog za sledeći put je da ovako nešto kraće traje. Jedno nedelju dana plafon. Tada se desi zalet. Doduše nije se znalo da sve zbirno utiču, to nije jasno bilo navedeno.
I to je jako lose. Da sam znao, da svaki dan napravim po jednu, pa da imam u proseku 30 pluseva. Milina...