NOVO: Nadmetanje!

1. Ma sve je kul to, samo da se (1) sledeći put gleda prosek, (2) da nešto kraće traje i (3) da onaj ko ima minimum jednu tematsku/takmičarsku reakciju automatski nema dalje pravo glasa na tematske/takmičarske reakcije (Roberto Bomba predložio). Sa te tri stavke, sve bi šljakalo kako treba.

EDIT: Ni sada nije kasno da se nešto prepravi i umesto zbira, rangira po proseku. Isto tako, nije ok da se pojedine takmičarske reakcije nađu na Facebook strani Vukajlije tokom takmičenja, a dešavalo se.

2. Prva 2 su mi ok, a treci predlog mi je sranje.

3. treci predlog mi je sranje

Svaka klinčadija je nalupala minuse "konkurentskim" reakcijama čim napravi svoju. To bi bio jedini način, iako se slažem da nije savršen, da se tako nešto reši.

4. Је л' заврши ово такмичење коначно?

5. Sve što malo razmrda sajt je dobra ideja, tako da se ovo može smatrati dobrom idejom.
    Malo par stvari da se ispegla, ali generalno treba malo mrdanja.
    Imaš plus gazda, na random defku, a neku ću ti i predložiti lololo

6. prvi se mačići u vodu bačaju. ne sumnjam da će sledeće takmičenje biti bolje.

7. Ladno su mu skoro sve odabrane....ništa, moraš da napišeš nešto da bih predložio gazda, a zatim lobirao da ti se odabere. Ništa bez lobiranja :=)

8. nije ok da se pojedine takmičarske reakcije nađu na Facebook strani Vukajlije tokom takmičenja, a dešavalo se.

Igrom slučaja baš tim reakcijama skače skor drastično jebajga

9. јел ово траје до сутра у поноћ или до прекосутра

10. Ooo dobar mali dobar.

11. Kada je napravljena rang-lista? Odustah od ovoga posle druge reakcije, nije to za mene...

12. Ја се само надам да сад нису постери на реду. Мада много више готивим постере од реакција.

13. Napravljena danas :)

14. Jeee prvi sam, nemoj sad da me neku hejtuje jebo sam mu mater :D

Slažem se takmičenja ovog tipa ne mogu da traju duže od mesec dana. Mislim da je optimalno 20 dana za postere i reakcije a za defke možda i mesec. Doduše, to zavisi koliko je sveobuhvatna tema.

Kajzene hoću svoj alkatel ili sažem, ne pravim razliku

15. Јел готово надметање?

16. Јел могу ја са овом мојом реакцијом да освојим неку цепанку?

17. A kad ću ja moći da turam ponovo reakcije na ovaj sajt?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.