Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Statička grerpko grešiš statički.
Smanjio je svakome na 3 reakcije. Ja sam imao pravo na 30+ reakcija a sad imam na 3. Znači vi ste u boljoj poziciji bez odabrane a imate pravo na 3. E to je nepravda.
Kako je iskočilo ovo gore "osvoji nagrade" kontam opet neke reklame, pa ko kreten čačkam po add-blokeru i isfuravam se sto ne radi, sve dok nisam provalio u čemu je kečap!
а за награду се бодује само једна реакција или колико год аутор направи?
Ovo mi nešto poznato...
EDIT
Setio sam se :)))
Koji će ovde šou da bude.
ПРЕДЛОГ
Укупан број поена да чини збир између три и пет најпопуларнијих реакција за сваког аутора понаособ. Тиме спречаваш могућност да награду освоји неко ко испемује и направи 90 просечних реакција (ако у збир улазе све), или с друге стране, неко кога усере да направи једну квалитетну (ако се рачуна само најбоља) .
На реакцијама се учи!
Imam osećaj da će takmičari međusobno da se hejtuju.
Ja mogu samo jednu da napravim, otkako je ovo takmicenje. Jel i ja imam tri ali sam juce potrosio dvije ili je nesto drugo u pitanju. Molim nekoga da mi odgovori.
Ма нису они такви.
:))
E, a aj batalite nadmetanje, usporio sajt u pičku materinu.
normalno, kakvi bi mi ljudi bili da nije tako!
Ako u takmičenje ulazi ukupan broj pluseva nezavisno od broja napravljenih reakcija, onda takmičenje gubi smisao.
Prvobitno sam razumeo da će pobediti pet pojedinačno najboljih reakcija.
Ako to nije slučaj, morao bi se izvlačiti prosek iz svih muzičkih reakcija jednog autora ili uraditi nešto slično da se ne bi okrenulo u pravcu takmičenja ko će više da ih napravi, pa kakve god da su.
Укупан број поена да чини збир између три и пет најпопуларнијих реакција за сваког аутора понаособ. Тиме спречаваш могућност да награду освоји неко ко испемује и направи 90 просечних реакција (ако у збир улазе све), или с друге стране, неко кога усере да направи једну квалитетну (ако се рачуна само најбоља) .
OVO! + 15645646545646
Biće gomile reakcija, neki ljudi će da naprave 4-5 kvalitetnih a ima onih koji će da naprave 3 svaki dan i da ih pređu.
Је л' се сматра Гранд музиком, или...
Џаба вам предлози, кад је већ све испланирано и такмичење је почело.
Ja mogu samo jednu da napravim, otkako je ovo takmicenje. Jel i ja imam tri ali
sam juce potrosio dvije ili je nesto drugo u pitanju. Molim nekoga da mi odgovori.
Ja imam pravo na -2 reakcije jer sam danas potrošio svih 5 komada. Dobićeš sutra, ne boj se. :)
Ok. Hvala Veverice.
A mogu li da stavljam reakcije koje sam već ranije napravio?
само уведите да модови не одабирају реакције да не би било малверзација!