NOVO: Nadmetanje!

1. Kad sam videla obaveštenje o nagradnoj igri iznad naslova definicija, mislila sam da je neko hakovao sajt :)

2. Kada sam kliknuo da ostavim komentar na reakciji "ipce nesto, ovo ono" koja je zadnja napravljena pokazalo se da je rekacija obrisana ali na listi nuzickih i dalje stoji. Viđite da se to popravi.

3. A ja bacio jednu pa šta mi Bog da, već znam da ništa neću dobiti.

4. Pa da li ste vi normalni?
    kakvo crno odabiranje reakcija koje se takmice? Pa nismo djeca jebo ga dan, nema odabiranja reakcija koje se takmice.

5. Kaizen će nešto d'udeli sirotinji? :O

6. А ел бришете музичке реакције које су говна по квалитету?

7. brišemo, kao i uvek

8. Kako se ta muzička reakcija pušta?
    Ja ništa ne čujem..... :)

Ja pojačavala, pojačavala dok mi se nije razderao onaj ženski glas "The virus database has been updated"

9. Vučice jebiga uklonio sam post, uglavnom sam pitao zašto se ništa ne čuje LOL :D :D

10. Ljudi, ne valja vam ovo...
    Kako sam i mislio da ste uradili (napravili poseban deo muzičke reakcije), tako ste i trebali da uradite. Zato sam i pitao Remca, ali sam video da ne postoji deo, već je sve strpano zajedno. Tako npr reakcija koju sam napravio pre pola sata, koja ima veze sa muzikom, ima skor 5:1, i nalazi se na 16. , pardon dok otkucam već na 17. strani, a ispred nje se nalaze sisata žena koja udara lopova po glavi, crnac koji se hvata za glavu, debela žena koja imitira mačku, klinac koji grize usnu, puž koji leti, čovek koji tapše...shvatili ste suštinu!
    Kaizen nešto duradi!

11. Odjednom mogu da se prave čak 3 reakcije na dan.... :)
    Jel to zbog ovog novog čuda?

12. Hoćete da kažete da će početkom juna biti nagrade za definidžije (oprostite drage kolege ako vas ovaj izraz vređa i spušta na nivo ostali -džija)?
    SANU dučini nešto!

13. Dionysio, otprati uputstva - imaš ovde izdvojene muzičke: http://vukajlija.com/nadmetanje/muzicke-reakcije

14. Da li je korisnik ograničen na broj reakcija koje može da napravi,a da učestvuju u kokursu. I kako ide sistem bodovanja tj. Gleda se najbolja reakcija ili koji autor je imao najviše erekcija sa ovakvom temom?

15. Ja pojačavala, pojačavala dok mi se nije razderao onaj ženski glas "The virus database has been updated"

hahahahaha Vučice idolu :D I ja sam isto pojačavao dok nisam ukapirao :)

16. Meni nece da napravi reakciju, pokusavam vec treci put.

17. Биће меса, биће меса... Кајзене зајебо си се.

18. Bruce, to sam i pratio... mislio sam na neku kamaru, gde se unapred odluče ljudi za muzičke, a i vama lakše da znate gde šta tražite. Onaj ko hoće da pravi muzičke pravi u tom (novom delu) muzička ili kako bi se već zvalo, a onaj ko ne, pravi u reakcijama. Budući da moje nema u izdvojenom delu očigledno nije dovoljno dobra...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.