Ваш жешћи трип

1. blejimo ispred ulaza i vidimo komsiju iz tog ulaza kako ulazi i penje se uz stepenice
    malo kasnije on opet dolazi iz istog pravca i opet se popne gore,bez da je predhondno sisao
    majndfak

2. Na čemu li ste blejali, hahaha. Možda komšija ima identičnog blizanca?

3. Tako ja jednom sedim sa ortakom na nekim stepenicama i pored nas prođu nke dve žene srednjih godina i kad su već ušle u ulaz ja pogledam kad ono dve mlade devojke od po 20g

4. Orkana

Najžešći trip koji mi se desio. Budim se naglo usred noći i rukom dodirnem nešto što mi se učinilo tuđim, nečija ruka jbt. Onako bunovna, samo mi kroz glavu prošlo da sama spavam u krevetu i da je ta ruka ko zna čija, i uhvatim tu tuđu ruku i tresnem je svom snagom o zid. Posle par sekundi mi prostruji krv ponovo, i skontam da je to bila moja ruka, samo je bila utrnula. Da me je neko gledao u tom trenutku, poslao bi me na posmatranje garant

ahahhahahhahhahahah kraljice!

5. Е имао сам сличан трип као ово што је лемаја цитирала, пробудио се у пола ноћи и неће цела лева рука да ми ради и не осећам ништа, охладила се скроз и не шљака уопште, пробао да се штипам и бодем, ништа. И тако једно 15 минута и таман када сам помислио да сам се шлогирао или тако нешто и да је боље да зовем хитну почну они трнци, када крене крв да струји те се ту мало смирим док није подошла.

6. to sa utrnulim delovima tela je uvek tripčina, najgore kad ti bulja utrne.

7. najgore kad ti bulja utrne

LOLEK (grešne misli jebiga lemajo)

8. Sećam se kad sam bio klinjo da sam sanjao kako imam treće oko i kad sam se probudio nekih 20sec sam bio u tripu da mi stvarno izašlo pa sam otrčao do kupatila da se uverim

9. Na čemu li ste blejali, hahaha. Možda komšija ima identičnog blizanca?

pa nismo uzeli nista da tako jako istripujemo...i to svi isto...nema blizanca,on je bio...

10. Имамо ми час, и улазимо у кабинет, кад унутра два лика са неком пичком. Врхунском пичком. Дошли нешто за инвалиде да промовишу, неам појма. Ови двојица стоје, а ова за катедром, нешто за лаптопом. И кењају они ту десетак - петнес минута, и као то је то, пале сад. Крећу ови двојица, само видиш за њима ова у колицима инвалидским. Ал бедак скроз, врхунска риба. После нам реко професор да им је то и фазон, као није случајно то тако, да оставе утисак, шта већ.

11. И један од јачих трипова, тј. пар сам имао прошлог лета. Када сам сањао да сам убио буразера и неку трудну жену и да чекам кеву да изађе из куће да уђем унутра да узмем меткове да се рокнем јер сам их претходно заборавио. Пробудим се и по десет минута не могу да се убедим да сам сањао све то. Десило ми се два или три пута да сањам у суштини то, са неким малим варијацијама.

12. Prolazio danaske pored nekog Kurirovog poster na kome pisalo "Srbija, samo hrabro" i sve citao "Srbija, Hamo, Srbija"

13. Мрзи ме да се присећам неког конкретног, али моји најжешћи трипови су били везани за неке дежа-ви ситуације. А имам их, рекао бих, превише.

14. Moji tripovi:

Uglavnom kad sam umorna i kad citam ja istripujem da svasta pise:

...Ta i ta se kurcila tri puta - tj pise turcila se tri puta
    ...Blow job kafe - blow up kafe

A, u jednom kafeu kad sam radila meni kroz glavu ide pesma hej policijo, hej policijo, dodjem ono lokal pun policajaca, posto je blizu sup, i ajde radim ja, motam tu pesmu po glavi, i dodje gazda mrtav pijan prvo pojaca radio do daske i promeni stanicu na narodnjake, kad ono ide ta pesma hej policijo, a ja sednem i hvatam se za glavu i onako umorna se pitam da li ja tripujem, posle sam izvalila da je gazda pustio tu pesmu zaista, slucajno...

Al, najcrnji trip mi je bio kad sam sanjala neku vesticu sto mi vristi u facu i kad sam otvorila oci opet sam je gledala dobrih 5 minuta kako mi vristi u facu, a pritom sam i ja vristala dok nisu dosli roditelji i upalili svetlo.

Od vutre sam jednom imala trip, gledam lisce kako leti na vetru, gledam automobile i ptice i iznad svih tih objekata koji se krecu vidim ispisanu iznad jednacinu kretanja, ono u fazonu v= razni kurci palci.

Onda sam se jednom tako napila da mi se sve vrtelo u glavi, ali ne oko moje ose, nego kao da radi centrifuga u ves masini, tako mi se izgledalo sve ispred mene i padala sam po ulici sve misleci da me vuce centrifuga.

Al ovo je najzesce: toliko sam volela svog bivseg, da sam mu zapamtila broj telefona na pamet i navikla sam da se nonstop kuckam s njim i da ukucavam njegov broj telefona i posaljem tako poruku. I mi se nesto bili posvadjali i ja nasla drugog decka, al s njim nisam raskinula i ja kucam poruku: "Sutra cu da raskinem sa onim smradom N. Prevarila sam ga sinoc. Moj svaler ima dugacak i tanak, bas sam hepi" i ja ukucam broj mahinalno njegov i posaljem i cudim se sto nemam odgovor od drugarice. I salje meni decko poruku: "Dodji veceras u 21h kod mene", ja najnormalnije otisla, kad ono: Jebem ti mater! Sta je ovo?!, Meni nis nije jasno pravim se blesava, posle sam se izvukla nekako.

15. Otišao sam sa sestrom u butik da ona nešto kupi. Gledao sam neke farmerke za mene, i kad sam se vratio uhvatim sestru za ruku i povučem je da vidi farmerke. A ono nije moja sestra nego neka devojka sa istom jaknom. xD

16. Najžešći trip koji mi se desio. Budim se naglo usred noći i rukom dodirnem nešto što mi se učinilo tuđim, nečija ruka jbt. Onako bunovna, samo mi kroz glavu prošlo da sama spavam u krevetu i da je ta ruka ko zna čija, i uhvatim tu tuđu ruku i tresnem je svom snagom o zid. Posle par sekundi mi prostruji krv ponovo, i skontam da je to bila moja ruka, samo je bila utrnula. Da me je neko gledao u tom trenutku, poslao bi me na posmatranje garant.

Ja sam imao isti ovakav trip, rastežem se tako u mraku i uhvatim nečiju šaku i kao, štakurac, čije je ovo živ sam se usrao, a ruka mi bila u fazonu visila iznad glave pa je ispalo kao da neko hoće da me zgrabi jebeno. I ja tu, povučem šta drugo i skapiram posle 5,6 sekundi da je moja ruka.

Мрзим онај тренутак кад само што нисам заспао, већ ми се свест губи полако, и ту се истрипујем да падам па се цимнем као коњ. Једном сам се толико утриповао да сам пао са кревета колико сам се ритнуо. Пао сам јер сам мислио да сам пао, који трип...

Au, ovo sam oplakao! Meni se svaki put desi da se ritnem tako i sam sebe probudim, ali nisam padao hahaha:)

17. pre nekih sat vremena
    otisli ja i cale do burazera od tetke tamo na zelenjak gde radi,parkirali se,izasli iz kola,preko puta nas sede dva coveka na stepenici i sve...kasnije kacmo se vratili SVE je bilo obrnuto.....tj samo meni...sa druge strane su bila kola i sve,a ona dva lika sa suprotne strane...ko da se ceo prostor preokrenuo...mi smo bili tamo gde oni,a oni gde mi...reko ja to caletu,on kaze da nije tako...znaci ja sam gadno gadno istripovo...

18. ...Blow job kafe - blow up kafe

код тебе је све могућО лол

19. Trip kad zabaguje sajt, pa mi promeni boju sa plave na zelenu...ja se istripujem jopet banovan majku mu...nema nedelju dana kako sam se vrnuo (neke psovke bile niš strašno, na dan), al mislim se majku mu što sam sad bananamen... :)

EDIT: To za trnjenje ruku, to je meni svakodnevno, dobro ne baš svaki dan, al ajd...
    Stavljam ruke ispod jastuka, neam pojma što, al ume da se desi, da se probudim jer su mi obe utrnule ruke... :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.