Ja te kresom zovem, željna tvoga silovanja.

1. URRADE HAHAHAHAHA
    za lonce

2. Aj da vidim koji ce prvi seljak da odleti na fejs i da napravi stranicu da kaci slike odavde, samo radi rektalnog cesanja lajkovima.

3. BRUTAL.

Aj da vidim koji ce prvi seljak da odleti na fejs i da napravi stranicu da kaci slike odavde, samo radi rektalnog cesanja lajkovima.

A da ga preduhitrimo i napravimo mi?

4. Fora oko teksta nije moja ali mislim da bi autor stavio ovu sliku da je mog'o
    http://memecrunch.com/meme/F5UF/nista/image.png

5. musssashe
    Aj da vidim koji ce prvi seljak da odleti na fejs i da napravi stranicu da kaci slike odavde, samo radi rektalnog cesanja lajkovima.

StefanKostić

A da ga preduhitrimo i napravimo mi?

Lololol.

6. A da napravimo jednostavno stranicu "ŠIZENJE", gde ćemo kačiti sva trenutna i buduća šizenja? Odvojimo ih lepo po albumima i to je to...

7. ŠTEFI, SVRBI BULJAAA? :DDD

8. Већ има оваква страница на Фејсбуку.
    Мусаше, алудираш на нешто овом реченицом?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.