Ja te kresom zovem, željna tvoga silovanja.

1. URRADE HAHAHAHAHA
    za lonce

2. Aj da vidim koji ce prvi seljak da odleti na fejs i da napravi stranicu da kaci slike odavde, samo radi rektalnog cesanja lajkovima.

3. BRUTAL.

Aj da vidim koji ce prvi seljak da odleti na fejs i da napravi stranicu da kaci slike odavde, samo radi rektalnog cesanja lajkovima.

A da ga preduhitrimo i napravimo mi?

4. Fora oko teksta nije moja ali mislim da bi autor stavio ovu sliku da je mog'o
    http://memecrunch.com/meme/F5UF/nista/image.png

5. musssashe
    Aj da vidim koji ce prvi seljak da odleti na fejs i da napravi stranicu da kaci slike odavde, samo radi rektalnog cesanja lajkovima.

StefanKostić

A da ga preduhitrimo i napravimo mi?

Lololol.

6. A da napravimo jednostavno stranicu "ŠIZENJE", gde ćemo kačiti sva trenutna i buduća šizenja? Odvojimo ih lepo po albumima i to je to...

7. ŠTEFI, SVRBI BULJAAA? :DDD

8. Већ има оваква страница на Фејсбуку.
    Мусаше, алудираш на нешто овом реченицом?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.