Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Vidimo se na F4

diskutabilno, bez zezanja

2. Чачкао нос, косјерац.

Иначе, ел гледо неко текму осим мене а да није на стриму? Јебоооте, реално је било да нам крене црна серија, у првом пол. нас срало не дај боже. 6/8 слободњаци, 10/14 двојке, 7/9 тројке у једном тренутку, Бертанс стопроцентан док му нису дали слепци да баца камење уз курац. Звезду смо унаказили у 1. пол, затворили Ракоча, давао поене само из слободњака, али јеботе оног Катића нико не може да чува. Превише кош+фаулова, па мајке ти га кад направиш фаул удари га лепо, не може да свира неспортску ил тако нешто, глупост. Не разумем зашто је избацио Богдановића који је био покретач враћања Партизана у игру, а убацио Муслија, који је 20 секунди после улаза, већ направио грешку (вратио на своју половину слепац). И да, како је могуће да Лучић и Милосав заједно промаше 6 бацања, алоооооооооо...И да, судије нису свирале једно 20 фаулова на обе стране, аматери. Навијање нисам ни чуо, онај шабан у кладиони појачао Фиоре - Интер, јебо га отац.

ЕДИТ: Ај банујте ове са гифовима,сморили су а и глупо је. А и мене би било срамота да ставим гиф некога ко је карао Х година заредом глупе цигосе.

3. А и мене би било срамота да ставим гиф некога ко је карао Х година заредом глупе цигосе.

znaci priznajes da je Dule na gifu :)

4. Ništa banovati, tema je za prozivanje, da se ne nakaze one dvije teme.

5. Može katanac na temu. Prošlo sat vremena. I banujte Džankija jer daje zlojave! :D

6. Пише Дуле, претпостављам да је он, ЛОЛ.

ЕДИТ: Шала, оћу да прочитам нешто занимљиво а да није МИЦ МИЦ ГРОК.

7. JEBI EFEMPEEEEEEEEEE
    JEBI EFEMPEEEEEEEEEE
    JEBI EFEMPE, JEBI EFEMPE
    PIČKE LIMENKEEEEEEEEEE

8. A jebi ga, dobra je prozivka, priznaj. :)

9. I samo specijalni pozdrav za Doga. I da, vi bese nikad ne vredjate Lucica jer je extra igrac i veoma ga postujete,al zato se u par navrata culo - LUCICU NAKAZO!

Pa zar fini i obrazovani momci tako da vređaju?
    Izgubili smo zbog slobodnih bacanja i to je to.Drago mi je što se tolko palite jer će još više da vas boli kad vas dobijemo na f4 opaaa

10. Paj'sad ovaj predlog- RASKO U REPREZENTACIJI. Realno, bolji je od bobija, muslija, koste i onog decka sto ima fijoku gde mu je vilica, ne znam mu ime.

11. Ма добро, ал не иде Шалаб :) Ипак Дуле извлачи максимум од ове буља екипе, а пара нееема :))

12. DULE PRODAJ SALO ZA PARE DA POPUNIŠ PARTIZANOV BUDŽET, IMAĆETE MILIONE LOLOLO

13. Joj, pa zar vam je toliko kompleksa nabio taj Dule da ga ne vadite iz usta? :D

14. Ma jok bre Skočko samo dajem konstruktivan predlog za rešenje besparice o kojoj Dule stalno priča lololo

15. TO KAKO GA VREĐATE SAMO JOŠ VIŠE POKAZUJETE KAKO VAS JE BOLEO DESETOGODIŠNJI SEKS OPAAA

16. E ljudi, posto niko od vas nije bio na utakmici ,reci cu vam samo jednu stvar, onako info iz prve ruke.

U trenucima kad smo vodili 15 razlike, oci su vam se posebno caklile. Verujem da su kroz glavu prolazili flesevi iz proslosti.. onih 40+, 31, 20 nebrojeno puta, maltretiranje na terenu, pehari u rukama Pere Bozica..
    Vi ste u stvari duboko frustrirani. Sad je na nama da vam ponovo ozivimo traume iz proslosti :*

17. Ипак немојте толко у Дулету, кад вас је карао нисте га нешто узимали у уста...а реално је легенда. Заборављате да је добио Гомељског без освајања ЕЛ.

18. GAZIMUDO MUČKI PROVOKATORU NEĆEŠ NAS POKOLEBATI DA SLAVIMO POBEDU, KARALI SMO VAS METODOM KURCA U DUPE OPAAAAAA

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.