Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Ја провалијо да овај мали Лучић ишо код мене у школу. Забављала се нека моја другарица са њим.

ХАХАХА ЈОВАНА ГУСКО, САД ТИ КРИВО ШТО ТИ НИЈЕ ДЕТЕ НАПРАВИЈО! Опаааа!

2. Ја провалијо да овај мали Лучић ишо код мене у школу. Забављала се нека моја другарица са њим.

ХАХАХА ЈОВАНА ГУСКО, САД ТИ КРИВО ШТО ТИ НИЈЕ ДЕТЕ НАПРАВИЈО! Опаааа!

3. Mogu da kažem, da je nešto zasluženo ili nije. Kragujevac nije, ovo jeste i to je najdalje.

A po čemu to nije zasluženo? Pa više smo oštećeni mi, koji smo 2 dana posle toga imali jako važnu utakmicu, a vi ste ladili jaja do večeras.

4. ХАХАХА ЈОВАНА ГУСКО, САД ТИ КРИВО ШТО ТИ НИЈЕ ДЕТЕ НАПРАВИЈО! Опаааа!

Hahahahahah Enemi ploditelju

5. Забављала се нека моја другарица са њим.

Забављала

Išli u cirkus i na pikado? lolo

6. А били клинци, основна школа. Сумњам баш да је јебо. лоло

7. Igrali se barbikama lolo

Nego, ja čuo da je Lučić zvezdaš, kao i bogdan, a kod nas znam da je vuk glodar

8. E moji efempeovci, na šta li ste vi silne pare spičkali... :D

9. Е што је најгоре, ја исто мислим да је звездаш, а ова мала била гробарка... А богме и габорка. Ал могуће да сам га помешао са неким, није као да сам се дружио са њим.

10. bogdan mi ne deluje kao delija, a sto se lucica tice, ipak je kapiten partizana
    za vuka prvi put cujem, ne znam

sad sam video raspored partizana do kraja lige
    imate igokeu i olimpiju kod kuce i skopje i cedevitu u gostima
    vama i f4 visi o koncu, ako ne pobedite sve te teske utakmice

11. ГРОБАРИ, ГРОБАРИ ШТА СЕ С ВАМА ЗБИВА. ДА Л' ВАС ЈЕБЕ ФМП-Е, ЗВЕЗДА ИЛИ ДИВА!

12. Каква је оно крв Дулету на рукаву? Побегао са клања?

13. bogdan mi ne deluje kao delija, a sto se lucica tice, ipak je kapiten partizana
    za vuka prvi put cujem, ne znam

Tako mi reče jedan okoreli Grobar. Ne znam da li je istina. Vuk ti je partizanovo dete. Celu školu tamo prošao. Nema to veze što je kapiten. I ninkov bio nama u fudbalu pa je grobar

14. Sad dodjoh iz Pionira. Bio sam u leglu cigana. Jebote ono je poseban sklop ljudi, nisu oni bas normalni. U nekim trenucima sam se bas tesko suzdrzavao da se ne smejem i ne radujem.
    Sve u svemu, zasluzeno su dobili. Mi smo debili sto na 13 razlike ne mozemo da pogodimo nijedno od 6 bacanja, i to bekovi.
    Posle smo naravno doziveli krizu u napadu, a oni malo po malo smanjivali.
    Sudije su imale cudan kriterijum, pustile su po mom misljenju previse tuce. Bertans ce biti plav posle tekme. Namlatili su ga posteno, pola faulova nisu mu svirali,al nisu bogme ni nasi stedeli na mlacenju Katica. Bilo je par gresaka na obe strane, al bitno je da nisu sudije nikome donosile ili odnosile prednost.

A sto se tice vaseg famoznog navijanja - hahahahahhahah. Navijate samo kad vodite. Kad je Partizan vodio sedeli i cutali. Ali bukvalno cutali, da se cula ona saka jada od oko 100tinak grobara iz coska.

I samo specijalni pozdrav za Doga. I da, vi bese nikad ne vredjate Lucica jer je extra igrac i veoma ga postujete,al zato se u par navrata culo - LUCICU NAKAZO!

Sve u svemu. Pobeda je zasluzena i opet je posledica nase mladosti i neznanja (al to je nas problem, i nije izgovor nego cinjenica, i to vas ne treba da zanima). Sudjenje cudno,ali neutralno. Navijanje nista spec, lako je drati se kad par sekundi pre kraja vodis sa 6 razlike. Vidimo se na F4

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.