Prijava

Jel će se oporaviti bobi do subote veliki bi hendikep bio za vas da ne igra dve tekme za redom

Haha zloban nemoj biti, bobi ce se oporaviti! Kazu tamo da vise nije Bobinator, nego Jagodica Bobica. Valjda se promenom takmicenja promenio i mentalitet - vratili su se u svoju staru ulogu ugnjetavanih i nesrecnih.

Slusam sinoc Radonju, novinari pitanjima uporno forsiraju neke "sporne" situacije, Radonja dingospo kaze "to nije presudilo" - a zamisljam Lalatovica, razneo bi se bombom pred svima u dokazivanju kako je ostecen.

A Dule i "frilenser"? - Hocete molim vas samo da se predstavite?
- Petar Cvetkovic, frilenser.
- Odakle, iz?
- Frilenser.
(nikad cuo za te novine jebemumater, iskuliracu da ne ispadnem glup)

HAHAHA PRESTANIII, TRI PUTA SAM PAO OD SMIJEHA SA STOLICE ZBOG TBOG URNEBESNOG HUMORA, NEMOJ VISE, POLOMICU KIČMU.

Haha nije više Bobinator, nego Jagodica Bobica haha kontate foru Jagodica haha pa još i bobica haha uh.

Ukazala nam se jedinstvena prilika da se na kraju sezone otarasimo beckog konjusara, i da dovedemo nekog ko bi mogao da parira dzenki. Sve to pod uslovom da prodjemo u finale naravno. Ako ne, ode ceo tim na kraju sezone.

E bohore, posto pricas o nesportskoj ,jel se za bacanje igraca sa dve ruke dobija nesportska ili obican faul?
Pitam zbog dzenkinsa..

I bese se juce smejaste "remplovanju" pa eno hrt zaustavlja Macvana u kontri na identican nacim pa nesto vidim da vam ne smeta obican faul za slajmaru?

I vidim, ne smeta vam sto Macvan ne dobija 2+1 iako ima kontakt sa 2 igraca od cega jedan spusta ruke dok ovaj ide na sut (sto je prekrsaj) a ovamo cirbesu sviraju 2+1 iako ga Milosav samo zakaci po lopti.

Mozete vi da seruckate o sudijama klk ocete, blo je gresaka na obe strane, al kad pogledam ovako posle prespavane noci bez tendencije da se bilo ko osteti.
Meni samo nije jasan kriterijum, Ajfonu 2 licne na dzenkinsu za realno smesne kontakte, a Ajfon nije uspeo da izvuce licnu od blazica i dzenkinsa celu tekmu a nista manje kontakta nije bilo..

I naravno, Pavlovicu se na ulazu NE SME SVIRATI FAUL.. To sto je covek bogotac kosarke, ne znaci da ne postoji faul..

Nisam ja praviJo sliku, al u pravu si.
mada je poenta mog kacenja bio izgled oka

http://i.imgur.com/qAfvP68.gifv

AL POGLEDAJTE JEBENO FACU VILIJAMSA AHAHAHAHAHA

Kakav izgled oka, pa vrsni poznavaoci medicine rekose da to zaraste za par minuta, ovo je sve sminka, da bi se napravio pritisak na sudije. Dulo je to.

I jos jednom procitam MWIL povraticu. Kakav kurac, nadimak za tako loseg igraca, jedan od najpreplacenijih igraca koji je ikad igrao u Srbiji - ubosce 20+ poena kad mu tim vodi i dobija, a nikad kad je bitno. To je jedan obican Blazic za dobrostojece.

Pffffff bezi dzeriko u kurac

DAJTE BRE KO UME NEK ZAUSTAVI GIF I IZVUCE SLIKU SA ONOM FACOM VILIJAMSA

Sad sereš a sinoć su ti se skupila mudanca kad je krenuo da sipa i stiže.

Sipa moj kurac, ubo je svaki prestupni kos. Dzenkins je daleko pouzdaniji igrac, em je borbeniji i sa vise karaktera, em ume da pogodi i kad je tesno.

ja sam mislio na tvoj prvi post ali moze i za drugi opusteno