Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Pominju Tuđmana oni čiji je predsjednik Čović....

2. Џони и компанијо која је толико сигурна да нико није пратио ? јел на оним трибинама Пионира кад смо пуцaлии 40 разлике од вас прије три године било 6000 духова или навијача Звезде ?
    Нек сте ви мени пратили Партизан љуби вас мајка, кад вам је до прије 5-6 година на дербију стајало ми смо група педера изнад трибине нико не помиње, па смо исто тако пукли 40 разлике а вама пјевали ЈЕБЕШ БАСКЕТ ВИ СТЕ ПЕДЕРИ ?
    Кад су вас исто не тако давно сузбили хероји са улаза а други вас гањали по терену и трибини не сјећате се, и то су били духови ? Против жалгириса су исто духови навијали претпостављам ? против Паока исто. Кад су нам скидали кошеве неке тамо године док је Мута био тренер и орило се двораном "и када не будеш прва ти, и када се чују звиждуци, и тада Црвена звездо знај да те волим ја" ни то не рачунате.
    http://www.youtube.com/watch?v=L9bxX2YJW3E и ово су духови ?
    Лажи себе стоко и мрш у пичку материну. Иди на своју тему и кукај како смо лименке, и како је купљено. МРШ!

3. Pominju Tuđmana oni čiji je predsjednik Čović....

E baš ti je poređenje na mestu

4. Devetare, koliko si dugo guglao sve te utakmice? :D

5. Скочко брате, све сам ово гледао осим Жалгириса, ту сам мали био, додуше гледао сам је касније а и Оливер Поповић ми је стриц па ми је и он причао.
    ЈА ПРАТИМ!

6. Pa ti onda pamtiš i titulu boktemazo.....

7. и то су били духови ?

E vidiš, to može da objasni kako neko može onoliko brzo da isprazni halu.

8. To je bila požarna vježba.

9. Хоћу да кажем да серете да нико од нас није пратио кад ево ја први размажени клинац јесам. И серете да нико није пратио кад нас је било више од вас. Него вас размазила евро лига па контате да сте неке курчине а обична сте јаја.
    Немој прикривати свој неуспјех тако што ћеш понижавати другога. Кад је вас држава гурала није вам сметало. Кад сте нас карали нисмо били државни пројекат. Е мрш у три лијепе, мени је свеједно да ли ћемо изгубити вечерас, мислим није свеједно али ви ако добијете то је ваша ствар. Добијем коју поруку како смо пукли, мало ме прцају и то је то. Нећу се оправдавати да губимо јер су судије кењале осим ако није баш очигледно, да сте државни пројекат и курац.
    Па гледај свињу што води твој клуб, фрајер треба сваки пут да буде искључен а кад је искључен ?
    Фрајер пљује судије, удара, штипа, још мало ће их китом гањати по сали да суде нама фаул. А такав је и нормално, пичка је и уживо лоло

10. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА- СТУБ СРПСТВА

КАКВА ЗЕМЉА, ТАКАВ И СТУБ.

11. Али сад се не зајебавам ово што ћу рећи: КК Партизан је предобар за ову усрану земљу, не мислим на тренутан квалитет играча. Његова прича је предобра за Србију. Начин на који се ради, прави стратегија, ради са млађим селекцијама, воли клуб. Постепено, без давања некаквих фантастичних изјава и обећања... То је за овај ТОР од земље предобро. У било којој другој земљи то би било препознато. Али у земљи у којој је ЋОКИ стуб СРБСТВА... не желим уопште да коментаришем.

Едит: И јесте препознато, Канал+ прави документарце о нама. Француски канал+. Док кад смо ушли на фајнал фор 2010, није била ниједна специјална емисија... С друге стране, текма Звезда-Галата пре пар месеци, где сте јебали, ал чмарем околу курца, чуда муда, еминентни ЗЛАТКО БОЛИЋ стручни консултант, тензије, емисије пре и после. ПЛАЧЕ МИ СЕ, ПЛА-ЧЕ.

12. Šta je glodari nema Tadića više lololo
    Sacmo mi državni projekat i ima da ga izduvate ko u vaterpolu.. Krv ti jebem 13 godina praviš nešto osvajaš i dodje neko za 2 meseca napravi bolji tim od tvog, sramota.

13. hahahaha

IMAMO KOMPLEKSE, IMAMO KOMPLEKSE, IMAMO KOMPLEKSEEEEEEEE

Ima vas više?
    Šta kažeš, bojkotujete ustaške lige?
    Mi smo državni projekat?

OPAAAAAAA

14. GAZI LIMENKEOAAAAAAAAAAA

15. Kakav mali car, rođen za šipku

16. Cokula rekao frajer i podsetio me na neki smešni video klip u kojem neko kaže frajer, može li mi neko pomoći.

EDIT: A evo ga frajer lolol.
    http://www.youtube.com/watch?v=N9lg-MP4OZM