Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Рихо оћу да ти кажем да пратите свој мали клуб који величате и пустите Звезду на миру. Гледај девелу свињу Вујошевића како сере и величај га у цара а обична је сељачина, ако побједите пјевај СИЛУЈ ЛИМЕНКЕ ЈЕБИ ЧОВИЋА немој случајно поменути свој мали Партизан, ако изгубите не дај Боже распите ватру о пројекту државе, Човићу, лименкама.
    Гледај у своје двориште. Ако већ оћете да зајебавате, јеби матер, куцај ЈЕБИ ЧОВИЋА, ЈЕБИ ЛИМЕНКЕ, нешто нормално не понављајте једну те исту причу три хиљаде милиона пута а и сами знате да није тачна.

2. KK Crvena Zvezda, MB: 07024924, Adresa: Mali Kalemegdan 2, Zastupnik: Mirko Pavlovic, i

KK Crvena Zvezda Diva, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 2, Zastupnik: Davor Ristovic.

Za koju vi navijate? Prvu ili drugu?

3. Добро, јебо вас ФМП у дупе више, ионако после пет година оваквог режима све постаје Звезда и сви трофеји иду њој. То стоји у тексту. А ви само и даље помињите да навијамо за ФМП и мораћете да поједете сва говна која сте изасрали.

4. Devetare, taj mali klub koji pominješ je evropski velikan, i bio i sada je. Mali je samo vama a znamo i zašto.

5. MI SMO VEJIKI PAJTIZAN MI NAPUNIMO PIONIR PUN BUDE 7.000 HILJADA LJUDI NASLI TI KOJIKO JE TO JUDI JOJOJOJO!!!!

I BILI SMO JAKI UVEK KAD NAM DODJE CIKA TADIĆ I CIKA DODIK I CIKA BOGZNA KO...
    MI MOJAMO DA BIDEMO PIVI AKO NE BUDEMO PIVI BIJEMO SUDIJE GADJAMO SE STOJICAMA PLJUJEMO DRUGE DA SU DRZAVNI POJEKAT I DA JE OVO VELIKA ZAVERA ZA NASU CINO BEJU FAMIJIJU !!!

NOSITE SE U KURAC VIŠE GLODARI JEBENI!!

6. Ремац, хвала ти ако си ми ти обрисао оне коментаре што сам тражио.

Али, говна ми се једу кад партизановци почну да износе пибове и адресе као аргумент за нешто што нема везе са везом.

Ово је ЗВЕЗДА једна једина, свидело се то вама или не. Енд оф дискашн.

7. REMAC NIKO NE MOŽE DA ZABRANI FMP-U NA KOJOJ ADRESI DA BUDE
    http://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4

8. Џони лисица извлачи из контекста ко најпокваренији новинар. :)

Ево шире слике:

Самхаин
    Јеб'о матер, ја немам кабловку, не могу то да пратим. Опишите бар какви су ови играчи што играју сад... не мора баш детаљно ал' чисто да знам колико смо дно дна. Да не тражим сад по форумима...

pre 2 godine

dusan1001
    samhaine ne mozemo da gledamo ni mi sa kablovkom pošto glupi sbb ne daje više arenu

pre 2 godine

СЕВЕР ЦЕЛИ САДА СЕ ВЕСЕЛИИИ
    ЦРВЕНО-БЕЛИИИ
    АЈМО У НАПАД ЗАЈЕДНОО

9. Za koju vi navijate? Prvu ili drugu?

Једна душа, два тела ОПААААААААААААААААА!

СА СЕВЕРА НЕК ЗАПЕВА СВАКОООО
    НЕК ГРМИ ЈАКООО
    ЗВЕЗДА ШАМПИИИООООООООН!!

10. Ај' не серите, они су освојили ЛШ 91!!!!!
    То им је кавр ап за сваки пораз и у фудбалу и у кошарци:Д

11. Evo ja kao Zvezdaš mislim da će Partizan pobediti večeras, jer su naši u dubokom kanalu što se tiče igre.

12. Samo nam fale nešto ti porazi od vas u zadnje vreme

13. Ај' не серите, они су освојили ЛШ 91!!!!!
    То им је кавр ап за сваки пораз и у фудбалу и у кошарци:Д

Исто ко и вама да смо државни пројекат. Па ти види јел се боље покривати нечим што је било и што је истина или лажима које вам сервирају управа и свиња дебела накурчена ?

14. Џони лисица извлачи из контекста ко најпокваренији новинар. :)

Ehehe koje sam đubre lololo

15. Ladno navijaju za efempe lololo

Koji su carevi. Jedan malopre pominjao vaterpololololololo

16. ЈЕБИ ЕМТЕЕСОВЕ ДА МОЖЕМО ДА ПЕВАМО: "САЦИ УЗО ТРФЕЈ, РАКОЧЕЕЕЕ!"

17. A ovaj fosil datira iz 2013. godine, jedine kada je navijačka grupa Delije 2013. gledala košarku.
    http://cdn.tradebit.org/usr/stock-photos/pub/9002/917369.jpg

18. Džoni pitajte braću kako su ih fosili isterali iz Pionira ;)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.