Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. JEBI DULE GLUPE CIGANE, GLUPE CIGANE, GLUPE CIGANE
    JEBI DULE GLUPE CIGANE, GLUPE CIGANE, GLUPE CIGANE!

2. Али, ако је тема закључана због неспортског понашања, што је сад откључана да би се дозволило пљување.

To.
    Imate vasu kosarkasku temu pa pljujte, karajte tamo koliko hocete.

3. Mi pljujemo limenke, ne pljujemo nečije majke i očeve i roditelje ;)

4. ZAŠTO ĆUTITE ZAŠTO ĆUTITE PIČKE LIMENE

5. AJTE NA TROŠARINU DA VAM RASTURIM PRKNO!!1 dva

6. METALAAAC TO JE TIM IZ VALJEVA
    METALAAAC ČETA NAŠIH KRALJEVA

7. Koga boli kurac za partizan i zvezdu

8. Thilmo, dobre sam volje pa da ti pojasnim

Али, ако је тема закључана због неспортског понашања, што је сад откључана да би се дозволило пљување.

Циклоне, где си?

Tema je bila zaključana DO DALJNJEG a ne za vijek vijekova, ja kao moderator sam ocjenio da je baš sad pravo vrijeme da se ponovo otključa jer bi se u protivnom podjebavanje vas od strane nas raširilo po svim dijelovima sajta a ne na onu temu koja je predviđena za to.
    Jel sad malo jasnije?
    Mada možemo i ovako da vas zajebavamo gdje stignemo, treba vam guzove pomjerati.

9. RADONJIĆU RADONJIĆU DOĐI NAM DO KLUPE
    DA TI DULE
    DA TI DULE
    StAVI GA U DUPE!

HNJO HNJO HNJO!

10. ja kao moderator

Remac laže. Odlučio je kao navijač Parizana.

11. deky_aod

AJTE NA TROŠARINU DA VAM RASTURIM PRKNO!!1 dva

Ја сам из Ниша, саћу да прегледам тему фотографије вукајлијаша..ако те има...силоваће те Аркан са Трошке, па ти види!

12. TAKOE!

KUPILI SMO SUDIJE, GEPEKOVALI SMO DELEGATI, KUPILI SMO ABA LIGU, KUPILI SMO MODERATORE, SVE SMO KUPILI!

DRŽAVNI PROJEKAT!

INSTITUCIJA!

13. KUPILI SMO MODERATORE,

ZAŠTO SI SE PRODO REMACE LOLOLOLOLOLOLOLOLO

14. Ja mislim da se vama posle toliko jebanja sviđa ovo. Zavoleli ste da vam je razvaljen ČMOOOOOOOR!

15. Ремац, не сери брате. Кажи ко човек да хоћеш да подјебаваш, немој да јебуцкаш.

Ако је тема закључана онда нека буде закључана маму му јебем, ја сам пре утакмице тражио да се откључа и тад није могло, мислим боли ме курац за подјебавања биће то на овој или на некој другој теми, али...ма мрзи ме више да пишем..радите шта хоћете!

16. OOOOO JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.