Prijava

Daj pomozite celovjeku... Setis se kad i gde si ZADNJI put sigurno video to sto trazis pa krenes odatle da se prisecas sta se desavalo. Ako trazis nesto sto si skoro izgubio (kljuceve od kola na primer) pratis sta si radio, znaci izasao sam iz kola, bile su mi pune ruke stvari, nesto sam spustio u hodnik, onda sam otisao u kuhinju, i ta mesta pretrazujes.

Ne vidim Skočko, preko fona sam. :P
Ok. I jesi li tražio po mestima koje sam ti navela?

Ako trazis nesto sto si skoro izgubio (kljuceve od kola na primer) pratis sta si radio, znaci izasao sam iz kola, bile su mi pune ruke stvari, nesto sam spustio u hodnik, onda sam otisao u kuhinju, i ta mesta pretrazujes.

+100000

ma svuda sam tražio, ma to malo, ne moš naći nikako.

A da se pomiris sa tim da si izgubio to sto trazis?

E jes, danas odustanem, pa dam pare da izvadim novu lk, a sutra je nađem, znači sigurno je negde u kući. A ne treba tako, eto danas odustaneš od lične karte, sutra umesto bureka sa mesom uzmeš sa sirom jer drugog nema, prekosutra odustaneš od potrage za ženom svog života i oženiš skota, nakosutra odustaneš od vere da ćemo nekad postići nešto značajno u fudbalu, e pa nećemo tako kolega.

prisjeti se da odeš sjutra do službenog lista i odjaviš tu a onda i do mupa da izvadiš novu. ako imaš sekretaricu da to odradi za tebe još bolje.

Nemam tepih samo parket.

Ja ni dan danas ne znam gde mi je čep od piva, pre neki dan mi došao drugar i doneo pivo koje nije ni liznuo i kad sam njega oterao ja počeo da tražim čep da me keva ne bi provalila, u tom silnom traženju ja odlučio da malo prilegnem kad eto moje majke na vratima a čepa nigde. Evo prošlo već tri dana idalje ga nema a ja sve nešto tripujem da sam ga bacio sa flašom iako se uopšte ne sećam da sam to uradio.

Kad smo kod čepa, danas sam slučajno našao iza tv-a čep od koka kole sa kojim dobijaš džabe kocu od pola litre, boga pitaj otkad je to...

Ја нисам могао мп3 плејер да нађем годину и по дана, а био ми је у соби.

Neces je naci na vukajlija forumu , to je sigurno.

Možda kad budem spavao pa mi se javi u podsvesti i sutra je pronađem? Ono ako o nečemu razmišljaš, posle to sanjaš i sutra nađeš, taj fazon? Jednom sam tako sanjao neku vrhunsku ribu i posle je video uživo... ništa nisam uradio :(

Ugradiš GPS u uređaj.

tražiš na svim mestima de bi bilo logično da metneš. ako ne neđeš, kreneš sistematski iz jednog ćoška postorije ka suprotnom, i tako iz prostorije u prostoriju (a ne ko muva bez glave).

Lemaja prvo pogleda dole, da nije zapalo, pa onda nastavlja sa potragom.

Pusti na kompu neku pesmu od Elitnih odreda i reci sebi da nećeš isključivati dok ne nađeš.
Ma uzmi lepo prevrni kuću od glave do pete. Nego je l' si ti siguran da ti je to ostalo kući?

Ja verujem da je tu negde, moram da verujem, u suprotnom nemam se čemu nadati.

c, dub, prvo ispod sisa proverim ;)